BIO JE ZVEZDINA VELIKA ŽELJA, A TUKAO SE I SA DUŠKOM TOŠIĆEM: Postao je slobodan igrač! Vraća li se iz Australije u Evropu?!
Foto: Dado Đilas

slobodan kao ptica

BIO JE ZVEZDINA VELIKA ŽELJA, A TUKAO SE I SA DUŠKOM TOŠIĆEM: Postao je slobodan igrač! Vraća li se iz Australije u Evropu?!

Fudbal -

Aleksandar Prijović okončao je epizodu u Australiji, pošto je posle dve godine raskinuo saradnju sa Vestern junajtedom.

Aleksandar Prijović
foto: Profimedia

Dve strane su postigle dogovor o sporazumnom raskidu, a klub se zahvalio nekadašnjem reprezentativcu Srbije. Aleksandar Prijović odigrao je 44 zvanične utakmice za Vestern junajted, postigao 19 golova i zabeležio sedam asistencija.

Bio je jedan od najboljih igrača u šampionskoj sezoni 2021/2022. kada je Junajted osvojio prvu titulu u kratkoj klupskoj istoriji. Sada je slobodan u izboru novog kluba.

Aleksandar Prijović je baš pre dve godine bio velika želja Crvene zvezde. Imao je nekoliko razgovora sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem, ali nije došlo do saradnje, jer je bivši napadač Legije i PAOK tražio velika primanja. Crvena zvezda mu je nudila 600.000 evra godišnje, ali je on tražio više, zbog čega je izazvao bes čelnika crveno-belih koji su prekinuli pregovore.

Aleksandar Prijović, Duško Tošić
foto: EPA str, Ana Paunković

Aleksandar Prijović (33) se u proteklom periodu našao i na stupcima Crne hronike, jer se prošlog leta u jednom beogradskom lokalu potukao sa bivšim reprezentativnim kolegom Duškom Tošićem. Danima je taj incident bio glavna tema u domaćim medijima.

Što se tiče pozadine sukoba, Prijović je bio ljut na Tošića jer mu je ovaj kao menadžer navodno "izbušio" jedan jak transfer. Tada mu je i rekao da će ga prebiti kada ga bude video.

sud, Aleksandar Prijović
foto: Ana Paunković

U vreme korone u proleće 2020. godine Aleksandar Prijović je priveden od strane policije, pošto je priznao krivicu za kršenje zabrane okupljanja tokom vanrednog stanja. Osuđen je na tri meseca kućnog zatvora.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track