SLAVNI UKRAJINAC ZAVRŠIO U BOLNICI U KIJEVU: Kad bi popio, glava mu se promenila!
Foto: Printskrin/Instagram

ALKOHOLIZAM

SLAVNI UKRAJINAC ZAVRŠIO U BOLNICI U KIJEVU: Kad bi popio, glava mu se promenila!

Fudbal -

Bivši ukrajinski reprezentativac Artem Milevski nedavno je završio u bolnici u Kijevu zbog problema s alkoholom.

Kako prenose ukrajinski mediji, stanje Milevskog nije dobro. Tokom karijere je najviše nosio dres Dinama iz Kijeva, a jedno vreme je igrao i u Hrvatskoj za Hajduk i Split.

O celoj situaciji za Jutarnji se oglasio Goran Popov koji je sa Milevskim bio saigrač u Dinamu.

-Artem i ja smo bili bliski prijatelji i provodili zajedno vreme svaki dan dve godine. Kad smo igrali fudbal, svaki dan sam mu govorio da štedi novac, kupi dva ili tri stana u Kijevu. Imao je platu od milion i po godišnje. Za to ste mogli da kupite dva stana i iznajmljivati ih za tri, četiri hiljade dolara.

Popov je rekao kako je alkohola bilo i pre, no sada se stanje pogoršalo.

- Kada bi se otreznio, složio se sa mnom i rekao kako sve tačno govorim, ali kada bi popio glava bi mu se promenila. Bio je loš za sebe. Kada su se njegovi prijatelji, 15-20 ljudi, družili u restoranu, uvek sam video da Milevski ne dozvoljava nikome da plati. Uvek je sam plaćao račune. On mi je prijatelj i uvek sam spreman da mu pomognem, ali u zadnjih šest do osam meseci je bio potpuno izgubljen, udaljio se od svih nas koji smo ga poznavali. Zadnji put sam ga video u Rumuniji kada je Makedonija igrala s Ukrajinom. Napravili smo video za njegov kanal - rekao je Popov za Jutarnji.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track