VANJA, SPAVAŠ LI MIRNO?! Orlovi, OPREZ - ovaj momak ima TOP U NOZI! Pogledajte spektakularan gol mađarskog "bombardera"! (VIDEO)
Foto: Ryan Browne / Shutterstock Editorial / Profimedia

ZA TV ŠPICE

VANJA, SPAVAŠ LI MIRNO?! Orlovi, OPREZ - ovaj momak ima TOP U NOZI! Pogledajte spektakularan gol mađarskog "bombardera"! (VIDEO)

Fudbal -

Spektakularan gol mađarskog reprezentativca Dominika Soboslaja obeležio je meč šesnaestine finala engleskog Liga kupa između Liverpula i Lestera.

Liverpul je slavio posle preokreta rezultatom 3:1.

Lester je poveo u trećem minutu golom Kejsija Mekatira i Lisice su na odmor otišle sa prednošću od 1:0. Međutim, u drugom poluvremenu viđena je potpuna dominacija Redsa. Kodi Gakpo je u 48. minutu doneo izjednačenje domaćinu, a maestralni Mađar Soboslaj je fantastičnim golom u 70. minutu preokrenuo rezultat. U samom finišu meča Diogo Žota se upisao strelce i postavio konačan rezultat (3:1).

Ali vratimo se na majstoriju mađarskog reprezentativca, koji je još jednom pokazao zašto je Liverpul za njega izdvojio 70 miliona evra.

Kapiten Mađarske primio je loptu na 20-ak metara od gola Lestera i topovskim udarcem je zakucao u rašlje.

Pokazao je da je u sjajnoj formi i tako je poslao ozbiljno "upozorenje" Orlovima i našem golmanu Vanji Milinkoviću-Saviću pred nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Podsetimo, Srbija će 14. oktobra u Budimpešti odmeriti snage sa Mađarskom koju predvodi Liverpulov "bombarder".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track