NESTVARNO! Mesiju se u Americi desilo nešto što NIKADA PRE NIJE: Na kraju bez OSMEHA NA LICU ostali i Argentinac i saigrači!
Foto: Yaroslav Sabitov / Shutterstock Editorial / Profimedia

dočekao je i ovo

NESTVARNO! Mesiju se u Americi desilo nešto što NIKADA PRE NIJE: Na kraju bez OSMEHA NA LICU ostali i Argentinac i saigrači!

Fudbal -

Fudbaleri Intera iz Majamija nisu uspeli da osvoje novi trofej.

Posle Liga kupa do kog su stigli u avgustu ove godine predvođeni Lionelom Mesijem, igrači tima sa Floride poraženi su u finalu Kupa Amerike od Hjustona rezultatom 2:1.

Legendarni Argentinac nije mogao da pomogne saigračima na terenu i utakmicu je propustio zbog povrede što se i te kako videlo. Iskusni Mesi bio je na tribinama i upravo mu se u noći između srede i četvrtka u Americi desilo nešto što nikada pre nije!

Naime, Mesi je propustio prvo finale u karijeri, a do sada ih je odigrao čak 42 od kojih je 30 dobio! Ima Leo tri osvojena finala sa Argentinom (Svetsko prvenstvo, Olimpijske igre i Kopa Ameriku), čak 25 sa Barselonom (4 Lige šampiona, 3 klupska Svetska prvenstva, 3 UEFA Superkupa, 7 Kupova Španije i 8 Superkupova Španije) i po jedan sa Pari Sen Žermenom (Kup Francuske) i Interom iz Majamija (Liga Kup).

1 / 7 Foto: Luis ROBAYO / AFP / Profimedia

Takođe, izgubio je 12 finala - tri Kopa Amerike, jedno Svetsko prvenstvo, četiri Superkupa Španije, tri Kupa Španije i jedan UEFA Superkup.

Dakle, finalni meč Kupa Amerike u kom je Hjuston savladao Inter iz Majamija doneo je nove stranice istorije fudbala i Mesija po prvi put u karijeri nije bilo na terenu kada se njegov tim borio za trofej. Osmeha na licu po završetku ove utakmice nije bilo ni kod Argentinca, ni kod njegovih saigrača iz tima sa Floride.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track