"U SUPROTNOM SE PAKUJEM I IDEM KUĆI" Gatuzo seo na klupu novog kluba i SVIMA objasnio šta želi da uradi - navijači će se ODUŠEVITI
Foto: Profimedia

optimista

"U SUPROTNOM SE PAKUJEM I IDEM KUĆI" Gatuzo seo na klupu novog kluba i SVIMA objasnio šta želi da uradi - navijači će se ODUŠEVITI

Fudbal -

Italijanski fudbalski stručnjak Đenaro Gatuzo novi je trener Olimpika iz Marseja, preneo je francuski klub.

Olimpik iz Marseja je na početku nove sezone predvodio španski trener Marselino, ali 58-godišnjak je otišao posle sedam utakmica nakon što je odlučio da napusti klub zbog ozbiljnih pretnji navijača Marseja.

Na prvoj konferenciji za medije, Gatuzo je kazao da je primarni cilj kluba obezbediti mesto koje vodi u Ligu šampiona.

- Krajnji cilj je Evropa. U mom ugovoru stoji opcija koja je vezana za kvalifikacije u Ligu šampiona, tako da imam maksimalan interes da budemo među četiri najbolja, u suprotnom se pakujem i idem kući. Moramo da se koncentrišemo meč po meč i da navijači budu zadovoljni time kako igramo - rekao je Gatuzo.

Đenaro Gatuzo
foto: EPA/SERENA CAMPANINI

Podsetimo, Gatuzo je poslednji angažman imao u Valensiji, gde je proveo pet meseci od jula 2022. godine do januara 2023. godine. Pre toga proveo je 18 meseci u Napoliju i skoro dve godine u Milanu sa kojim je osvojio Kup Italije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track