ANTONI NASTAVLJA SA TRENINZIMA U KARINGTONU: Fudbaler Junajteda OPTUŽEN za nasilje u porodici, sarađuje sa policijom i trenira
Foto: Matt West / Shutterstock Editorial / Profimedia

pre

ANTONI NASTAVLJA SA TRENINZIMA U KARINGTONU: Fudbaler Junajteda OPTUŽEN za nasilje u porodici, sarađuje sa policijom i trenira

Fudbal -

Fudbalski klub Mančester junajted saopštio je da će se igrač Antoni vratiti treninzima, posle optužbi za nasilje u porodici.

Brazilski 23-godišnji fudbaler je u četvrtak bio na razgovoru u policiji u Mančesteru i posle toga nije dobio nikakva ograničenja, preneo je BBC.

Antoni je od početka negirao optužbe, a izvori iz kluba naveli su da je pružio dokaze za to. On nije uhapšen niti optužen ni u Brazilu ni u Velikoj Britaniji.

"Otkako su se optužbe pojavile, Antoni je sarađivao u policijskim istragama u Brazilu i Velikoj Britaniji i nastaviće tako. Kao Antonijev poslodavac, Mančester junajted je odlučio da će igrač nastaviti treninge u Karingtonu i da će biti na raspolaganju, dok traje policijska istraga. Ova odluka biće stavljena na razmatranje do daljeg razvoja slučaja", saopštio je klub sa Old Traforda.

Mančester junajted, Antoni
foto: Candice Ward / Getty images / Profimedia

Ne očekuje se da će se Antoni danas priključiti treninzima i neće biti u konkurenciji za tim za utakmicu protiv Kristal Palasa u subotu u Premijer ligi.

On je prošustio četiri utakmice otkako mu je Junajted dao plaćeno odsustvo kako bi odgovorio na optužbe tri različite žene, uključujući i bivšu partnerku Gabrijelu Kavalin.

"Kao klub osuđujemo nasilje i zlostavljanje. Prepoznajemo važnost zaštite svih uključenih u ovu situaciju i uticaj optužbi na žrtve zlostavljanja", dodaje se u saopštenju mančesterskog kluba.

Antoni ovog meseca nije bio na spisku igrača reprezentacije Brazila za utakmice protiv Bolivije i Perua u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

(Kurir sport/BBC)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track