"DETONACIJA" U SUPER LIGI! Veliki POVRATAK fudbalu: Bivši REPREZENTATIVAC ponovo na terenu, stigao tamo gde ga NIKO NIJE OČEKIVAO!
Foto: Starsport

"bomba"

"DETONACIJA" U SUPER LIGI! Veliki POVRATAK fudbalu: Bivši REPREZENTATIVAC ponovo na terenu, stigao tamo gde ga NIKO NIJE OČEKIVAO!

Fudbal -

"Detonacija" u Super ligi Srbije!

Prelazni rok uveliko je završen, ali slobodni igrači i dalje mogu da potpišu ugovor sa nekim od članova elitnog ranga srpskog fudbala. To je iskoristio IMT, pa je u svoje redove doveo Jagoša Vukovića, nekadašnjeg reprezentativca Srbije i bivšeg fudbalera Rada, PSV Ajndhovena, Rode, Vojvodine, Konjaspora, Olimpijakosa, Verone i kineskog Ćingdaa.

Vuković je van fudbala godinu i po dana, prošle sezone trenirao je sa Grafičarom, ali se saradnja nije ostvarila, a sada je stigao tamo gde ga apsolutno niko nije očekivao.

Ovaj 35-godišnji defanzivac ponikao je u Crvenoj zvezdi u kojoj nikada nije dobio pravu priliku, ali je odlaskom u inostranstvo izgradio zaista fenomenalnu karijeru.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je ukupno osam utakmica i nema dileme da će njegovo iskustvo puno doneti IMT-u sa kojim je potpisao ugovor na godinu dana.

Jagoš Vuković

Konjaspor 109 utakmica, 14 golova

Rad 58 utakmica, 3 gola

Olimpijakos 33 utakmice, 3 gola

Roda 27 utakmica, 2 gola

Ćingdao 26 utakmica, 2 gola

PSV Ajndhoven 19 utakmica, 1 gol

Verona 15 utakmica, 1 gol

Vojvodina 12 utakmica

Reprezentacija Srbije 8 utakmica

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track