OMLADINCI PARTIZANA TRENIRALI U KRAJOVI Imrek: Verujem u svakog igrača i znam da će dati sve od sebe na terenu
Foto: FK Partizan

FK PARTIZAN

OMLADINCI PARTIZANA TRENIRALI U KRAJOVI Imrek: Verujem u svakog igrača i znam da će dati sve od sebe na terenu

Fudbal -

Po dolasku u Rumuniju, omladinci Partizana su odradili i zvanični trening na terenima u sklopu stadiona „Jon Oblemenko" u Krajovi.

Stadion „Jon Oblemenko", kapaciteta 30.983 mesta, sagrađen je 2017. godine i važi za najveći fudbalski objekat tog tipa u Rumuniji.

Igrači omladinske selekcije Partizana počeli su trening u 18 časova po srednjoevropskom vremenu, dok su pripreme započeli još u ponedeljak ujutru, u Beogradu, otkriva kondicioni trener - Jaroslav Imrek.

Juče smo započeli sastankom u Sportskom centru „Partizan - Teleoptik“, da bismo nakon toga održali taktički trening i dali igračima jasne ciljeve i zahteve za utakmicu. Trening je bio niskog intenziteta i nije bilo potrebe za oporavkom nakon dolaska u hotel „Lepenaki Vir“. Jutros smo, nakon doručka, nastavili put Rumunije. Trenutno se nalazimo u Sportskom centru „Krajova“, gde smo počeli pripreme za trening koji će trajati sat vremena.“

Što se tiče plana na dan utakmice, odrađena je prepodnevna aktivacija od pola sata, gde smo imali zadatak da pripremimo igrače kroz određene specifinče vežbe.“

Sutra nas očekuje utakmica u 18 časova po lokalnom vremenu. Očekujem da ćemo na terenu demonstrirati sav rad i trud koji smo uložili tokom prethodnog perioda. Naša ekipa je spremna za izazov! Verujem u svakog igrača i znam da će dati sve od sebe na terenu. To je ono što nas čini posebnim“, zaključuje Imrek.

(Kurir sport/FK Partizan)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track