"MORAO DA LAŽEM DA JE MESI NAJBOLJI NA SVETU" Kontroverzni as se prisetio perioda Barsi, pa otkrio zanimljiv detalj iz SVLAČIONICE
Foto: Pau Barrena / AFP / Profimedia

ZANIMLJIVA PRIČA

"MORAO DA LAŽEM DA JE MESI NAJBOLJI NA SVETU" Kontroverzni as se prisetio perioda Barsi, pa otkrio zanimljiv detalj iz SVLAČIONICE

Fudbal -

Proslavljeni fudbalski as Kevin Prins Boateng prisetio se perioda provedenog na Nou Kampu.

Bivši reprezentativac Gane ovog leta završio je svoju bogatu fudbalsku karijeru. Sa velikim uspehom nastupao je za brojne evropske klubove iz najačih liga u Evropi, među kojima je i Barselona.

U podkastu kod legendarnog defanzivca Junajteda Rija Ferdinanda govorio je upravo o periodu koji je proveo u katalonskom klubu.

"Čim sam došao u Barcelonu, pitali su me ko je najbolji fudbaler na svijetu. Morao sam da kažem da je Mesi. To je jedna od najvećih laži u mom životu", rekao je Boateng, koji je priznao da je veliki navijač Real Madrida i fan Kristijana Ronalda.

Kontroverzni as otkrio je detalje jednog zanimljivog razgovora koji je imao sa Mesijem.

Mesi je pokazao da postoji rivalstvo između njega i Ronalda. Mesi je bio kapiten, ali on ništa nije govorio. Jednom smo pričali tokom tuširanja.

"Pitao me je li teško postizati golove u Italiji. Ronaldo je u to vrijeme bio u Juventusu. Time je pokazao da postoji rivalstvo između njih. Rekao sam mu da je teško, a Ronaldo je postizao golove u svakoj utakmici tokom tri godine", otkrio je Boateng.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track