"OD SADA SU MI VARŠAVA I POLJSKA DRUGI DOM" Oglasio se Pankov nakon izlaska iz pritvora - jednom čoveku se posebno zahvalio!
Foto: Mikolaj Barbanell / Zuma Press / Profimedia

saopštenje

"OD SADA SU MI VARŠAVA I POLJSKA DRUGI DOM" Oglasio se Pankov nakon izlaska iz pritvora - jednom čoveku se posebno zahvalio!

Fudbal -

Srpski fudbaler Radovan Pankov, koji je priveden posle utakmice AZ Alkmar - Legija, pušten je juče iz pritvora.

Podsetimo, Radovan Pankov i Žozue privedeni su od strane policije u četvrtak uveče i odvedeni u zartvor, gde su proveli noć. Incident se desio posle utakmice Lige konferencija između domaćeg AZ Alkmara i Legije iz Varšave.

Dan nakon izlaska iz pritvora, Pankov se oglasio saopštenjem, koji su objavili poljski mediji.

“Želim da se zahvalim svim Legionarima, ljudima iz kluba i našem hrabrom i ponosnom vlasniku i predsedniku Darijušu Mioduskom. Sada sam još srećniji što sam izabrao ovaj klub, jer promoviše iste vrednosti koje ja propagiram: čast, dostojanstvo, ponos i porodicu.

Želim da se posebno zahvalim premijeru Republike Poljske Mateušu Moravjeckom, koji je stao iza nas i pokazao da je hrabar, častan i drag čovek, kao i svi Poljaci koji uspešno sebe predstavljaju širom sveta.

Sve do juče imao sam jednu kuću, onu u Srbiji, ali od sada smatram Varšavu i Poljskom mojim drugim domom. Moja porodica i ja ovo nikada nećemo zaboraviti”, poručio je Radovan Pankov.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track