BRZO SE PROBUDI, IMAO SAM NOĆNU MORU! Ibrahimović je imao NAJGORI SAN, čuveni fudbaler ostao u šoku zbog scene u POLA NOĆI
Foto: EPA/Jonas Ekstromer

BIZARNO

BRZO SE PROBUDI, IMAO SAM NOĆNU MORU! Ibrahimović je imao NAJGORI SAN, čuveni fudbaler ostao u šoku zbog scene u POLA NOĆI

Fudbal -

Kontroverzni bivši fudbaler, Adrijan Mutu, prisetio se anegdote sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Ibrahimović je fudbaler kakav se jednom rađa, gledano sve što je radio na fudbalskim terenima i ponašanju van njega. Međutim i Mutu je bio sve osim "običnog fudbalera".

Veliki intervju Ibrahimovića sa popularnim Britancem, Pirsom Morganom, odjeknuo je širom sveta, a Zlatanove izjave uveliko se dele na društvenim mrežama.

Upečatljiv momenat intervjua bio je kada je Ibrahimović poručio da za sebe smatra da je najbolji fudbaler svih vremena.

Adrijan Mutu, Zlatan Ibrahimović
foto: PACO SERINELLI / AFP / Profimedia

Priča koju je pre određenog vremena ispričao Mutu potvrđuje da Zlatan zaista za sebe misli da je najbolji.

U danima kada su obojica igrali u Juventusu bili su cimeri.

- U pola noći me je Zlatan jednom probudio. Čuo sam ga kako govori 'Adri probudi se, brzo se probudi'. Kada sam otvorio oči video sam da nešto nije u redu i prepao se. Pitao sam ga šta se dešava, a njegov odgovor me je baš iznenadio - rekao je Mutu i nastavio sa prepričavanjem bizarne noći:

- 'Imao sam noćnu moru. Sanjao sam da je Ronaldo bolji od mene', to mi je rekao. Mislio sam da se šali, ali sam u očima video da je ozbiljan. Rekao sam mu da je on najbolji na svetu i ponovo je legao i zaspao. To nikada neću zaboraviti jer ujutru pojma nije imao šta se desilo.

Kurir sport

Bonus video:

01:08

Navijači u Ljubljani poludeli zbog Ibrahimovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track