"PARTIZAN OVE SEZONE IMA TIM ZA TITULU" Mijatović veruje u crno-bele: Mogu da ostanu u trci do samog kraja - DERBIJI ĆE ODLUČITI!
Foto: Kurir televizija

OPTIMISTA

"PARTIZAN OVE SEZONE IMA TIM ZA TITULU" Mijatović veruje u crno-bele: Mogu da ostanu u trci do samog kraja - DERBIJI ĆE ODLUČITI!

Fudbal -

Proslavljeni as Partizana i legenda našeg fudbala, Predrag Mijatović, veruje da Partizan ove sezone može da prekine dugogodišnju dominaciju Crvene zvezde u domaćem šampionatu.

Nakon osam vezanih trijumfa tim Igora Duljaja nalazi se na liderskoj poziciji sa 25 osvojenih bodova, četiri više od drugoplasirane Crvene zvezde.

"Mene raduje da je Partizan prvi na tabeli i mislim da ove sezone ima tim koji može da uradi ono što svi partizanovci žele a to je titula. Sezona je duga i derbiji će da odlučuju. Nadam se da će do derbija koji je u decembru da zadrži tu prednost. Očekujem da Partizan ove sezone bude takmičarski mnogo bolji nego prošle godine", kaže u razgovoru za "Maxbet sport" Mijatović.

Igor Duljaj
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Proslavljeni fudbaler pružio je podršku treneru crno-belih Igoru Duljaju.

"Duljaj je mlad i ambiciozan trener i imao sam priliku da treniram sa nim u reprezentaciji Jugoslavije. Bio je sjajan fudbaler, nisam iznenađen da je svu energiju i znanje usmerio ka dobrom radu u Partizanu. Kada neko ima takav stav prema svojoj profesiji, onda rezultati pre ili kasnije dođu. Vidim da je ova sezona mnogo mirnija i kvalitetnija nego prethodna. Vidim da može da do samog kraja ostane u trci za osvajanje titule. To bi bio veliki uspeh za Partizan" zaključio je Mijatović.

Kurir sport/Maxbet sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track