NEVIĐENA BRUKA SRPSKOG FUDBALA, KAO DA SMO SAN MARINO: Dragan Džajić zagrmeo iz Budimpešte posle debakla mlade reprezentacije
Foto: FSS

reč legende

NEVIĐENA BRUKA SRPSKOG FUDBALA, KAO DA SMO SAN MARINO: Dragan Džajić zagrmeo iz Budimpešte posle debakla mlade reprezentacije

Fudbal -

Dragan Džajić, predsednik FS Srbije i legenda domaćeg fudbala, duboko je razočaran u mladu reprezentaciju posle zastražujućeg poraza od vršnjaka iz Engleske - 1:9.

Dragan Džajić
foto: AP Photo/Darko Vojinovic

Jedan od najvećih fudbalera sa ovih prostora zagrmeo je iz Budimpešte, gde se nalazi sa A timom zbog kvalifikacione utakmice za EP protiv Mađarske.

- Ne znam da je ikad ijedna naša reprezentacija primila devet golova! Ne znam ni šta bih rekao osim - bruka! Kao da smo San Marino – konstatovao je Dragan Džajić za Sportski žurnal.

Srbija, Engleska
foto: Stuart Leggett / imago sportfotodienst / Profimedia

Neki od fudbalera mlade reprezentacije igrali su već i za A tim, što su konstatovali dan ranije sagovornici Kurira Nenad Lalatović i Milorad Kosanović. Neki od njih poput Vladimira Lučića i Stefana Mitrovića sa Crvenom zvezdom igraju Ligu šampiona, a Mihailo Ilić je označen kao "evropski projekat" Partizana. Miloš Pantović bio je strelac za TSC u Ligi Evrope.

- I ne samo to. Pogledajte sastav te ekipe, mnogi su standardni u svojim timovima. I nije opravdanje, niti sme da bude, da su Englezi mnogo jaki. Koliko god da su dobri, ne sme da bude taka razlika. U životu se gubi i pobeđuje, ali ovo je takva bruka da zaista ne znam šta više da kažem - jasan je Dragan Džajić.

Da podsetimo na sastav koji je doživeo najveću bruku u istoriji srpskog fudbala:

SRBIJA : Ilić, Rogan, Subotić, Ilić, Ergelaš, Stanković (od 66. Lukić), Vasić (od 58. Miladinović), Stevanović (od 84. Matić), Mitrović, Lazetić (od 58. Pantović), Lučić (od 84. Jojić). Selektor Dušan Đorđević

Kurir sport/Sportski žurnal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track