NA TRAJAL KAO DA JE LIGA ŠAMPIONA: Talentovani Zvezdin klinac zna kako sutra u Kruševcu, u Kupu Srbije
Foto: www.crvenazvezdafk.com

bez dileme

NA TRAJAL KAO DA JE LIGA ŠAMPIONA: Talentovani Zvezdin klinac zna kako sutra u Kruševcu, u Kupu Srbije

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde će sutra od 15.00 časova u Kruševcu odmeriti snage sa Trajalom u okviru šesnaestine finala Kupa Srbije.

Jovan Šljivić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Omladinski reprezentativac Jovan Šljivić očekuje dobar meč.

- Ciljevi Crvene zvezde su uvek jasni, jer u svakom takmičenju želimo da pobeđujemo i navijačima pružimo kvalitetan fudbal. Bez obzira što je Trajal trećeligaš, ne želimo da ih potcenimo, već ćemo nastojati da pristup bude kao u Ligi šampiona. Odnos prema Zvezdinom grbu mi je uvek isti, bez obzira na protivnika, i znam da je tako i kod mojih saigrača, tako da verujem da ćemo sutra navijačima pružiti kvalitetnu utakmicu i da ćemo na pravi način započeti odbranu trofeja Kupa Srbije - rekao je Jovan Šljivić i dodao:

- S obzirom na to da sam rodom iz Kruševca, biće to malo posebnija utakmica za mene, jer ću imati priliku da igram pred drugovima sa kojima sam odrastao, ali u svakom slučaju verujem da će biti pune tribine.

Jovan Šljivić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Nije bilo odmora za Šljivića, s obzirom da je direktno sa utakmica omladinske reprezentacije Srbije stigao na Marakanu i priključio se treninzima Baraka Bahara.

- Iskren da budem, nije mi bio ni potreban odmor. Zaista se osećam spremno i sa mnogo elana čekam sutrašnju utakmicu. Siguran sam da mogu bolje, i još uvek se privikavam na sve one obaveze koje seniorski fudbal nosi, ali smatram da to sjajno podnosim i da će forma samo da mi ide u uzlaznoj putanji. Nadam se da pobedom započinjemo sutrašnji mini ciklus i da ćemo sa pozitivnim rezultatima dočekati reprezentativnu pauzu u novembru. Zaista se radujem sutrašnjem meču - zaključak je Šljivića.

Kurir sport

00:35

Hibridni teren i novi mediko blok na Marakani: Crvena zvezda u novu sezonu ulazi spremna za sva iskušenja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track