OTKRIVAMO DETALJE SUKOBA NA MARAKANI: Zbog njega su navijači Crne Gore POLUDELI! PRERUŠIO se u redara, OTEO zastavu i započeo HAOS
Foto: Nemanja Nikolić

NEPOTREBNO

OTKRIVAMO DETALJE SUKOBA NA MARAKANI: Zbog njega su navijači Crne Gore POLUDELI! PRERUŠIO se u redara, OTEO zastavu i započeo HAOS

Fudbal -

Izgledalo je da će sve biti mirno i u prijateljskom raspoloženju u utorak uveče na stadionu Rajko Mitić.

Poručio je kapiten Srbije, Dušan Tadić, da mu je krivo što je odluka pala "protiv naše braće" nakon što su Orlovi pobedili Crnu Goru u važnoj utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Nažalost, u svet nije poslat utisak da su bratski narodi igrali u Beogradu.

Maksimalno poštovanje i aplauzi posle "Bože pravde" i "Oj, svijetla majska zoro" na početku meča bili su pozitivan uvod u utakmicu, ali u završnici susreta došlo je do scena kakve ne želimo da gledamo.

Otkrivamo detalje incidenta na Marakani koji je pretio da postane ozbiljan haos.

Kao što se jasno vidi na snimku, čovek sa markerom koji nose redari zaduženi za red na stadionu, uzeo je zastavu crnogorskih navijača koja je bila zakačena za ogradu "kaveza".

00:58

Kako je došlo do incidenta na Marakani

Ali, ne radi se o redaru, ili čoveku koji je na bilo koji način angažovan za utakmicu odigranu u utorak, već o momku koji je na susret došao s namerom da napravi glupost.

Obukao je marker i tako uspeo da uđe u "tampon zonu" između navijača Crne Gore i Srbije, a sa skinutom zastavom dotrčao je do zapadne tribine i uspeo da preskoči ogradu, pre nego što su crnogorski navijači stigli do njega.

Marker je odmah skinuo, a zastava je završila duboko na zapadnoj tribini.

1 / 9 Foto: Nemanja Nikolić

U tim trenucima žandarmerija se spustila na tribinu, ali i na atletsku stazu. Navijači Crne Gore želeli su da se obračunaju sa njima, pa su ih zato gađali polomljenim stolicama.

Policija je brzo reagovala, pronašla je otetu zastavu i odmah je vratila gostujućim navijačima, nakon čega je čitava situacija smirena.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track