PIKSI ĆE POBESNETI ZBOG OVOGA! UEFA menja pravilo koje se neće dopasti selektoru Srbije - ovo je VELIKI PROBLEM pred EURO!
Foto: Marko Metlas / imago sportfotodienst / Profimedia

šok

PIKSI ĆE POBESNETI ZBOG OVOGA! UEFA menja pravilo koje se neće dopasti selektoru Srbije - ovo je VELIKI PROBLEM pred EURO!

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Srbije je pre dva dana u prestonici Srbije pobedila Crnu Goru rezultatom 3:1, pa se sada nalazi na korak od plasmana na Evropsko prvenstvo.

Ukoliko Orlovi ostvare barem jedan bod na utakmici sa Bugarskom to će biti dovoljno za definitivni plasman.

Mnogi već razmišljaju o nastupu na Evropskom prvenstvu 2024. godine u Nemačkoj, gde će važiti neka drugačija pravila u odnosu na Mundijal u Kataru, koji se održao prošle godine.

Naime, UEFA je odlučila da smanji broj fudbalera koje će svi selektori imati na raspolaganju, pa će tako moći da povedu samo 23 igrača. To je za trojicu manje nego što je FIFA dozvoilla za prethodni Mundijal, pišu engleski mediji.

Srbija, Fudbalska reprezentacija Srbije
foto: Starsport

Ovo će svakako predstavljati veliki problem za Piksija s obzirom da se i on sam zalagao za povećanje broja igrača na spisku, a FIFA je to odobrila jer je i dalje bila aktuelna pandemija korona virusa i igrači su dolazili usred klupske sezone u Katar, dok je UEFA odlučila da selektori mogu da koriste samo 23 fudbalera.

Ali hajde da ne žurimo, za početak da obezbedimo plasman na Evropsko prvenstvo, pa onda tek da razmišljamo o ostalim stvarima...

Kurir sport

Bonus video:

00:30

Piksi na Puškaš Areni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track