Tole: Zašto menjate trenere ko košulje?
Foto: BETA

Odgovorio Novosađanima

Tole: Zašto menjate trenere ko košulje?

Fudbal -
Karadžić: Da li sam Vojvodini kriv što su otpustili čoveka s kojim su bili prvi na tabeli

Gledajte u svoje dvorište.Tomislav Karadžić siguran je da rukovodstvo Vojvodine ima i pametnijih stvari na dnevnom redu od napada na njega. Za početak bi, prema mišljenju predsednika FSS, mogli da objasne zašto su smenili trenera koji ih je doveo na prvo mesto tabele Superlige.♦ Kako komentarišete prozivke čelnika Vojvodine?- Moja pitanja za njih glase: Zašto menjate trenere ko košulje? Zašto je otišao trener s kojim su bili na prvom mestu? Optužbe na moj račun su nespretne i netačne izjave, bilo bi bolje da navijačima objasne poslednje kadrovske poteze umesto što pronalaze jeftine alibije napadajući druge - rekao je Karadžić. Kako vama izgleda objašnjenje da se svetite Vojvodini zbog skandiranja navijača na utakmici Srbija - Vels?- Totalni promašaj. Želim da ohrabrim sudije da ne podležu uticajima klubova, već da nastave sa deljenjem pravde. Što se tiče Novosađana, Bata Butorović je očigledno brzo zaboravio da sam sprečio drastično kažnjavanje i kluba i njega posle skandala koji su napravili na finalu Kupa sa Partizanom u Beogradu. Svojevremeno ste rekli da fudbal opterećuju „burazerski odnosi“ među srpskim klubovima, zbog kojih postoji sumnja u nameštanje mečeva. Da li ih primećujete u ovoj sezoni?- Ne primećujem ih, ne čujem ni da se spominju. Kažu da je kulski Hajduk i dalje blizak Partizanu?- Veoma mi je teško da komentarišem nešto bez argumenata. Šta mislite o samoinicijativnom zatvaranju stadiona u Kuli za meč s Crvenom zvezdom?- Loš potez. Moramo tome da stanemo na kraj, jer se i kažnjavanje klubova na taj način nije pokazalo kao dobro rešenje.

Tomislav Karadžić
Tomislav Karadžić

Dva mlada tima♦ Šta očekujete od meča s Belgijom?- Nadam se da ćemo napraviti dobru atmosferu pred taj meč u Beogradu. Optimista sam, jer vidim da selektor ima viziju tima i da se naši momci i igra razvijaju u smeru koji je Mihajlović odredio. Mi, praktično, imamo dve mlade reprezentacije, što je sigurno garancija lepe budućnosti srpskog reprezentativnog fudbala.

Daleko od idealnog♦ Da li ste zadovoljni odgovorom holandske parlamentarke Emine Boskurt?- Da, što ne znači da njen izveštaj nema pozitivnih strana. Treba imati na umu da je evropski fudbal pod stalnim pritiskom ilegalnih kladionica i nameštaljki, tako da smo svi ugroženi. Daleko smo od idealnog.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track