TATA MU JE POGINUO PROŠLE GODINE, A ON JE SAD POTPISAO ZA REAL: Neverovatna sudbina naslednika legende španskog fudbala!
Foto: Printskrin/Tviter

kraljević

TATA MU JE POGINUO PROŠLE GODINE, A ON JE SAD POTPISAO ZA REAL: Neverovatna sudbina naslednika legende španskog fudbala!

Fudbal -

Hoze Rejes, sin tragično nastradalog legendarnog Hoze Antonija Rejesa, potpisao je profesionalni ugovor sa Realom.

Hoze Rejes
foto: Printskrin/Instagram

Mladi fudbaler ima samo 16 godina, a o kakvom se talentu radi najbolje govori činjenica da je "kraljevski klub" odlučio da ga veže profesionalnim ugovorom, iako je maloletan.

Hoze Rejes imao je samo 11 godina kada mu je poginuo otac. Tada su ga čelnici Reala doveli u svoju omladinsku školu. Pod komandom legendarnog Raula razvija se u sjajnog fudbalera koji igra u veznom redu.

Hoze Antonio Rejes bio je legenda španskog fudbala. Nastradao je u 37. godini, u junu 2019. u u stravičnoj saobraćajnoj nesreći. On je vozio automobil i pri brzini od 187 kilometara na sat pukla mu je guma. Došlo je do prevrtanja vozila i izleteo je sa puta. Rejes je poginuo na licu mesta.

Sa Rejesom je poginuo njegov rođan Džonatan, dok je jedna osoba preživela nesreću, ali sa teškim povredama.

Hoze Antonio Rejes
foto: EPA/Rafa Alcaide

Hoze Antonio Rejes imao je blistavu karijeru koju je gradio igrajući za Sevilju, s kojom je trip uta osvojio Ligu Evrope i Arsenala, čiji je bio deo šampionske neporažene ekipe iz sezone 2003/2004. Sa Realom iz Madrida je u sezoni 2006/2007. bio prvak Španije, dok je sa Atletikom iz Madrida dva puta osvajao Ligu Evrope.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track