POBEDA JE ZA ČARAPANE IMPERATIV: Napredak dočekuje Radnički 1923 iz Kragujevca
Foto: FK. Napredak

SUPERLIGA SRBIJE

POBEDA JE ZA ČARAPANE IMPERATIV: Napredak dočekuje Radnički 1923 iz Kragujevca

Fudbal -

Posle reprezentativne pause nastavlja se prvenstvo Super lige Srbije. Napredak dočekuje Radnički 1923 iz Kragujevca i očekuje pozitivan rezultat.

Za Čarapane je pobeda imperativ, s obzirom na nepovoljan položaj na tabeli

Posle mini – priprema na Zlatiboru ekipa je spremna da osvoji sva tri boda uveren je šef stručnog štaba Dragan Perišić:

-Pripreme na Zlatiboru su bile pun pogodak, jer bilo nam je potrebno da se izolujemo i posvetimo svemu neophodnom, kako bi sutra bili na visokom nivou. U procesu smo stvaranja novih automatizama u toku igre i iskoristili smo odlazak na pripreme da uklopimo sve igrače u sistem, jer duel sa Kragujevčanima nam je mnogo bitan. Spremni smo, znamo šta treba da uradimo, znamo šta nam je cilj i sigurno je da ćemo dati sve od sebe, odigrati maksimalno agresivno i motivisano kako bi osvojili tri boda. Inače, Radnički 1923 je promenio trenera, ispratili smo kakve je novine uneo u prethodne dve utakmice. Osim povređenog Sadikovića, za vreme priprema na Zlatiboru, svi ostali igrači su spremni za ovu utakmicu.

Kapiten Uroš Ljubomirac, u ime igrača, obećava pobedu:

-Svesni smo u kakvoj smo situaciji, dobro smo se spremali u prethodne dve nedelje. Čeka nas duel sa kvalitetnim rivalom, ali fokus je prvenstveno na nama. Znamo šta nam je činiti, nadam se dobroj partiji, a najvažnije je da osvojimo tri boda, koja će nam mnogo značiti u nastavku prvenstva.

Ž. Milenković / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track