NAVIJAČI ZVEZDE "ZAPALILI" DRUŠTVENE MREŽE! Brutalni komentari Delija: Barak Bahar bi ovo MORAO da čuje!
Foto: Starsport

imali su šta da kažu

NAVIJAČI ZVEZDE "ZAPALILI" DRUŠTVENE MREŽE! Brutalni komentari Delija: Barak Bahar bi ovo MORAO da čuje!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Lajpciga rezultatom 3:1 u meču trećeg kola grupne faze Lige šampiona.

Jedini pogodak za crveno-bele delo je Marka Stamenića, dok su za nemački sastav golove davali David Raum, Ćavi Simons i Dani Olmo.

Na momente je Zvezda delovala odlično, ali je Lajpcig pokazao da je bolji rival i zasluženo je stigao do pobede. Po završetku meča Delije su "zapalile" društvene mreže brutalnim komentarima na račun Baraka Bahara i njegovog tima. Prvi su se na udaru našli upravo izraelski stručnjak, ali i Šerif Endijae, a Zvezdina deca su dobila pohvale.

- Odigraj jednu utakmicu sa ekipom koja je igrala pripremne utakmice. Izbaci ovog Šerifa, nije kalibar za domaću ligu, Mitrovića ostavi u Lajpcigu.

- Mijatović definitivno bolji od smotanog Šerifa, Nedeljković pokazao da može da igra na boku lepo a ne da se izmišlja Mijailović na toj poziciji, Lučić uneo energiju.

- Mislim da smo mi jedina ekipa u Evropi koja se brani igrom jedan na jedan. Uz to, jedini u Evropi igramo bez zadnjeg veznog, a to je najvažnija pozicija na terenu. Zato sve izgleda haotično kad se branimo, a pogotovo povučemo - stoji u tvitovima navijača Zvezde.

Pojedinci su bili veoma razočarani pa su istakli sledeće:

- Mi smo solidna ekipa za Ligu Evrope. I ni milimetar više od toga. To su činjenice. A što lopina ona prodaje maglu da smo neki nivo, to je druga priča.

- A sad par reči o našoj igri, u prvom poluvremenu je duvao takav vetar u odbrani da se smrzne čovek. Sve više sam mišljenja da Mosad mora da odustane od svoje taktike jer očigledno ne ide, primamo po 3 gola po utakmici. U drugom poluvremnu malo bolje ali opet isto.

Ipak, bilo je i optimista koji veruju da Crvena zvezda može do proleća u Evropi.

- Ništa, borba za treće mesto, što smo i očekivali. Bar smo celu utakmicu pokušavali, nismo digli ruke, stvarno mislim da Lajpcig na Marakani možemo da dobijemo. Večeras je malo falilo čak i za bod. Svaka čast Baharu što je mlade ubacio, dobro su se pokazali.

- Mi njih dobijamo u Beogradu garant.

- Sve u svemu ovakvo izdanje Zvezde protiv ekipe koja je odučila Bajern od fudbala na početku sezone, i to u gostima me raduje i Bahar ocigledno ima plan, a potrebno mu je vreme… Sve u sveme sjajna uvertira za Zvezdinu pobedu na Marakani protiv istog rivala.

Koje je vaše mišljenje u igri Crvene zvezde u Lajpcigu? Pišite nam u komentarima.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:45

Čuveni hit fudbalskih mečeva grmi na Red Bul Areni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track