ZVEZDA SE OGLASILA: Karte za IMT u petak u prodaji na Marakani! Poznata i CENA!
Foto: Ronny HARTMANN / AFP / Profimedia

super liga srbije

ZVEZDA SE OGLASILA: Karte za IMT u petak u prodaji na Marakani! Poznata i CENA!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu od 18 časova i 30 minuta odigrati utakmicu 13. kola Superlige Srbije protiv ekipe IMT na gostujućem terenu, a karte za taj duel su u petak u prodaji i na Marakani.

Nakon meča trećeg kola grupne faze Lige šampiona, crveno-beli se vraćaju obavezama u prvenstvu. Izabranici Baraka Bahara će imati priliku da protiv ekipe IMT ostvare novi trijumf u nacionalnom šampionatu i nadaju se velikoj podršci sa tribina. Navijači Crvene zvezde su bili uz prvotimce u velikom broju i u Lajpcigu i pokazali da su snaga ovog tima.

Lajpcig, Crvena zvezda
foto: Ronny HARTMANN / AFP / Profimedia

Ulaznice za meč protiv ekipe IMT će se prodavati na blagajni stadiona “Rajko Mitić” u petak od 11 sati do 18 časova. U ponudi su karte za sektore zapad i jug, a cena ulaznice je 1000 dinara.

Takođe, Crvena zvezda je pokrenula i zanimljivu akciju koja kreće 1. novembra na utakmici protiv TSC-a. Tada će početi nagradna igra pod nazivom “Pronađi i odvezi”, a svi oni koji budu bili na stadionu će moći u njoj da učestvuju i uz malo sreće osvoje automobil Toyota Aygo X.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:13

Delije posle Javora skandirale igračima: Najskuplji, a loše igrate

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track