TRENER IMT-A PRED MEČ SA CRVENOM ZVEZDOM: "Želim da ostavimo utisak i prikažemo se u povoljnom svetlu protiv tako jakog rivala"
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

superliga srbije

TRENER IMT-A PRED MEČ SA CRVENOM ZVEZDOM: "Želim da ostavimo utisak i prikažemo se u povoljnom svetlu protiv tako jakog rivala"

Fudbal -

Šef stručnog štaba IMT-a, Nebojša Jandrić rekao je pred utakmicu sa Crvenom zvezdom da je šampion Srbije veoma za ovaj meč, ali da će i njegova ekipa odgovoriti na njihov način.

-Utakmica sa Zvezdom može više da donese nego da odnese. Protivnik ima svoje motive, neplanski su izgubili nekoliko bodova i nema sumnje da će biti maksimalno motivisani da utakmicu dobiju. Mi ćemo na naš način odgovoriti, da dobijemo što više, pa ako treba bodovno budemo nagrađeni – kazao je Jandrić i potom dodaje:

-Pre svega želim da ostavimo utisak i prikažemo se u povoljnom svetlu protiv tako jakog rivala, što bi moglo biti vetar u leđa za predstojeće izazove. Treme ne sme biti, svesni su da im utakmica može puno doneti. Mladi igrači evidentno napreduju i pored određenog neiskustva. Očekujem da demonstriraju napredak – poručio je Jandrić.

Podsetimo, meč 13. kola Superlige Srbije između IMT-a i Crvene zvezde na programu je danas od 18:30.

Kurir sport

Bonus video:

00:21

Gužva pred utakmicu Zvezda - Jang Bojs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track