NOVI PAZAR GOSTUJE U BAČKOJ TOPOLI Dobrašinović pred TSC: Idemo da igramo otvoreno, pa šta bude
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

NOVI PAZAR GOSTUJE U BAČKOJ TOPOLI Dobrašinović pred TSC: Idemo da igramo otvoreno, pa šta bude

Fudbal -

Trener fudbalera Novog Pazara Siniša Dobrašinović rekao je da veruje da njegova ekipa može da uradi nešto ozbiljno protiv TSC-a u Bačkoj Topoli, u predstojećoj utakmici 13. kola Super lige Srbije.

"Biće interesantno. Posle vezanih pobeda kući nad Vojvodinom i Čukaričkim, dobili smo na samopouzdanju pred gostovanje u Bačkoj Topoli. Moji momci su se uverili da svojim kvalitetom i zajedničkim radom mogu da dobiju bilo koga u ligi. Idemo da igramo otvoreno, pa šta bude", rekao je Dobrašinović.

TSC je trenutno treći na tabeli sa 21 bodom, dok pet bodova manje ima Novi Pazar na sedmom mestu. ;

"Naravno, pita se domaćin. TSC ima kvalitetan tim i trenera. Kolega Žarko Lazetić već dugo radi tamo. Poštujem što im je kompletan igrački kadar iz Srbije, što nemaju strance. Tu su talentovani, ali i neki već formirani fudbaleri. Stvorili su ozbiljnu ekipu za Evropu", naveo je Dobrašinović.

On je ocenio da su poslednji nešto slabiji rezultati TSC u domaćem prvenstvu u posledica igranja na dva fronta.

"Naši klubovi još nisu navikli da igraju u ritmu koji im donosi tri utakmice sedmično. Velika je potrošnja na emotivnom i fizičkom planu. Da bi se sve to izdržalo, neophodan je dugačak roster", dodao je Dobrašinović.

TSC i Novi Pazar igraju u nedelju od 19.00 na TSC areni u Bačkoj Topoli.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track