PEĐA MIJATOVIĆ IMA TRI ĆERKE, NE ZNA SE KOJA JE LEPŠA: One su tatine mezimice, a od mame su nasledile lepotu i ženstvenost!
Foto: Printscreen/Instagram

bogat čovek

PEĐA MIJATOVIĆ IMA TRI ĆERKE, NE ZNA SE KOJA JE LEPŠA: One su tatine mezimice, a od mame su nasledile lepotu i ženstvenost!

Fudbal -

Legendarni fudbaler Partizana i Reala iz Madrida Predrag Mijatović uživa u životu sa svoje četiri princeze.

Predrag Mijatović
foto: Starsport

Predrag Mijatović oženjen je više od dve decenije sa nekadašnjom manekenkom, sada dizajnerkom Anetom Mijatović. Njihov brak krunisan je sa tri ćerke - Nađom, Ninom i Lolom.

Sve tri su vrlo aktivne na društvenim mrežama. Rođene su, žive i školuju se u Madridu, ali nisu zaboravile srpski jezik.

Posle završene srednje škole najmlađa Lola upisala je fakultet, studira biznis i pravo sa politikom i filozofijom na univerzitetu „ICADE“, koji su završile njene sestre Nađa i Nina.

Ako je suditi po fotografijama na društvenim mrežama, sve tri lepe Mijatove ćerke vole da putuje.

Najmlađa Lola (19) letos je boravila na Mikonosu u Grčkoj, a sa bratom Lukom bila je u Lisabonu, u Portugalu. Često je i u Marbelji.

Srednja Nina (21) letovala je u Crnoj Gori, a sa sestrama bila je u Portugalu i na Mikonosu. Nedavno je posetila i Ameriku, grad Majami, a sa društvom obilazi Španiju.

Najstarija Mijatova mezimica Nađa (23) takođe voli da uživa u životu. Sa sestrama je upoznala Portugal i čari grada Lisabona, dok je društvo dovela u Beograd, rodni grad svoje majke.

Sve tri ćerke Predraga Mijatovića pojavom i linijom podsećaju na majku Anetu, pa i ne čudi što na fotografijama izgledaju kao da se profesionalno bave manekenstvom i modelingom.

Predrag Mijatović je braka sa Anetom bio oženjen Elenom Karić sa kojim je imao dva sina Andreja i Luku. Andrej je bio rođen s cerebralnom paralizom, a bio je oboleo od hidrocefalitisa. Njegova smrt u 14. godini nanela je neprolaznu bol porodici.

Kurir sport

00:27

PREDRAG MIJATOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Greška je bila kod OVIH igrača, šanse za prolaz su MINIMALNE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track