OVO SE ZOVE LUKSUZ: Hari Kejn živi u hotelu gde noć košta 11.500 evra! I sve to plaća klub
Foto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pliva u bogatstvu

OVO SE ZOVE LUKSUZ: Hari Kejn živi u hotelu gde noć košta 11.500 evra! I sve to plaća klub

Fudbal -

Kapiten engleske reprezentacije Hari Kejn prešao je letos iz Totenhema u Bajern za 95 miliona evra.

Mnogi su se pitali da li će se isplatiti, ali je Kejn već u uvodnom delu sezone pokazao da hoće. Na 14 utakmica je postigao 17 golova i oborio rekord minhenskog tima po broju postignutih golova u početku sezone.

Naravno, uz transfer idu i razni bonusi za trofeje i golove, ali nema sumnje da su čelnici Bajerna radi da i to plate.

Ali, poslovnično štedljivi Nemci, nisu računali na jedan izdatak. I to pozamašan. Bajern plaća smeštaj Kejnu i njegovoj porodici 11.500 evra za dan (10.000 funti). Kejn je u potrazi za odgovarajućom kućom, a dok se ne useli, stanuje u luksuznom hotelu u Minhenu. Pošto je prošlo nešto više od tri meseca kako je u Bavaskoj, Bajern je do sada isplatio preko milion funti samo za smeštaj.

„Kao porodičan čovek, Hari želi da pronađe odgovarajuće mesta kako bi u miru bio sa suprugom i decom. Kako je trenutno posvećen igri, nije stigao da nađe takvo mesto“, rekao je izvor engleskog Sana.

Hotel, naravno, ima pet zvezdica i nalazi se na 15-20 minuta vožnje od stadiona "Alijanc arena". Kejnov apartman se nalazi u istorijskom krilu hotela otvorenog 1958. godine. Ima usluge batlera, kao i pristup luksuznim brendovima za hranu, parfeme, automobile... Ima dva kupatila u apartmanu, sagrađena od posebnih materijala, kao i šest televizora i niz drugih pogodnosti.

Kejn je u potrazi za kućom, koju bi iznajmio dok igra za Bajern. Izvori otkrivaju da je prošlog meseca "bacio oko" na osmokrevetnu kuću od oko 80.000 evra mesečno koja se nalazi u selu Grunvald, koja ima ime "Bavarski Beverli Hils".

Bajern bi svakako smanjio troškove kada bi se Kejn preselio u kuću, a Kejnu bi odgovaralo jer bi imao preko potrebni mir sa porodicom.

Inače, Englez zarađuje oko dva miliona evra mesečno, pa i nema nekih finansijskih problema da isprati bilo šta što bi možda njemu odgovaralo.

Kurir sport

Bonus video:

02:54

DEDA PAVLE ZAIGRAO FUDBAL U DESETOJ DECENIJI ŽIVOTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track