PARTIZAN NASTAVLJA LIGU ŠAMPIONA PROTIV ŠERIFA: Crno-beli na putu ka Moldaviji posetili crkvu gde se nalaze mošti Svete Petke
Foto: FK Partizan

Šerif naredni rival

PARTIZAN NASTAVLJA LIGU ŠAMPIONA PROTIV ŠERIFA: Crno-beli na putu ka Moldaviji posetili crkvu gde se nalaze mošti Svete Petke

Fudbal -

Omladinska selekcija Partizana doputovala je u Tiraspolj gde je u sredu, 8.11.2023. godine, očekuje prva utakmica drugog kola UEFA Lige mladih protiv ekipe FK Šerif.

Na putu za Tiraspolj, ekspedicija je posetila Sabornu crkvu u mestu Jaši u Rumuniji, gde se nalaze mošti Svete Petke.

Igrači, na čelu sa trenerom Nenadom Stojakovićem, članovima stručnog štaba i delegacijom Partizana, poklonili su se moštima, pomolili za zdravlje, mir i prosperitet, da bi potom nastavili put dalje.

1 / 5 Foto: FK Partizan

U utorak uveče je održan i prvi trening na terenima sportskog kompleksa „Šerif Arena“ gde su crno-beli i smešteni.

„Kao i uvek, mi smo spremni! Ovo je veliki podsticaj za svakog od nas i šansa da igrate sa velikim ekipama i da predstavljate i sebe i klub na međunarodnoj sceni. Odradili smo prvi trening, kao oporavak od puta, a sada je na nama da se tokom sutrašnjeg dana adaptiramo, spremimo i sprovedemo plan po dogovoru. Drago nam je što će se priključiti i kapiten Stjepanović, koji je podjednako važan i nama i seniorskom timu“, rekao je Nenad Stojaković, trener omladinske selekcije.

Omladincima Partizana će se u utorak uveče priključiti i kapiten, Mateja Stjepanović, koji je bio na raspolaganju prvom timu.

„Drago mi je što ću se priključiti ekipi u Moldaviji. Naravno, tu sam uvek uz ekipu i hvala šefu Duljaju što ima poverenje u mene, što mi je dao šansu, a sada, naravno, što mogu i da pomognem saigračima. Pokazali su oni da odlično igraju, ali meni znači, kao kapitenu, da sam uz njih, jer smo zajedno stasavali.“

Omladinska selekcija Partizana odnela je pobedu u utakmicama 1.kola UEFA Lige mladih nad ekipom Univerzitateje iz Krajove.

Kurir sport

Bonus video:

00:25

Igor Duljaj: Niko ne voli i ne poštuje Partizan kao on

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track