BURA ZBOG PONIŠTENOG GOLA LIVERPULA U TULUZU! Klop: Odgledao sam snimak, nije bila ruka, ali kako ja mogu da odlučim?
Foto: Profimedia

liga evrope

BURA ZBOG PONIŠTENOG GOLA LIVERPULA U TULUZU! Klop: Odgledao sam snimak, nije bila ruka, ali kako ja mogu da odlučim?

Fudbal -

Trener fudbalera Liverpula Jigen Klop rekao je da je njegovoj ekipi trebalo da bude priznat izjednačujući gol u utakmici protiv Tuluza u Ligi Evropa, ali da ga više od toga brine loša igra u Francuskoj.

Liverpul je sinoć izgubio od Tuluza sa 2:3, u četvrtom kolu Lige Evropa. Engleskoj ekipi je u sedmom minutu nadoknade vremena poništen gol koji je postigao Džarel Kvansa, pošto je upotrebom VAR tehnologije utvrđeno da je na početku akcije rukom igrao Aleksis Mekalister.

Čini se da je lopta prvo udarila u grudi Mekalistera, ali je sudija Georgi Kabakov, nakon što je i sam pogledao snimak pored terena, odlučio da poništi gol.

"Posle utakmice sam odgledao video i mislim da nije bila ruka, ali kako ja to mogu da odlučim? Da, lopta je udarila u grudi i ne vidim kontakt rukom, da budem iskren. Možda su oni imali drugu sliku. Čuo sam, nisam video, da je možda u drugoj situaciji mogao da bude sviran penal za nas, ne znam. Zapravo, više sam zabrinut zbog toga što bih voleo da smo igrali bolje. To je moj glavni problem sada", rekao je Klop posle utakmice, preneo je Skaj.

"Dali smo sve od sebe, ali problem je što u fudbalu morate da uradite odlučujuće stvari u pravom trenutku da biste ih uradili na pravi način", dodao je on.

Klop je rekao da ekipa više ne sme da prima golove kakve je primila u Tuluzu.

"Prvi gol može da se dogodi, ali onda se u drugom poluvremenu dogodila slična situacija, bili smo potpuno otvoreni, zadnja linija previše duboka, kontranapad. Oni su postigli pet golova, dva su poništena, a to nije dobro. Rezultat je suprotan od dobrog, ali igra nije bila dovoljno dobra. Zasluženo smo izgubili, a oni su dobili skoro sve odlučujuće duele. Imali smo mnogo situacija u kojima smo mogli da osvojimo loptu ali nismo", naveo je Klop.

Na tabeli Grupe E Liverpul je prvi sa devet bodova, Tuluz ima sedam, Rojal Union Sen Žil ima četiri, a LASK tri boda.

U sledećem kolu Liverpul će dočekati LASK, a Tuluz će na svom terenu igrati protiv Rojal Uniona.

Kurir sport

Bonus video:

00:06

JIRGEN KLOP DOVUKAO FERGUSONA DA SE SLIKAJU Menader Liverpula ukazao poštovanje legendi Mančester junajteda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track