BIVŠI VEZISTA ZVEZDE, BLISTA U ELITNOM TAKMIČENJU AZIJE: Čaušić doneo pobedu svom timu u završnici utakmice
Foto: Printscreen

BRAVO

BIVŠI VEZISTA ZVEZDE, BLISTA U ELITNOM TAKMIČENJU AZIJE: Čaušić doneo pobedu svom timu u završnici utakmice

Fudbal -

Crvenoj zvezdi ne idu na ruku rezultati u ovogodišnjem takmičenju u Ligi šampiona.

Za razliku od kluba iz Ljutice Bogdana, njihov bivši vezista, Goran Čaušić, beleži sjajan učinak u AFK Ligi šampiona. U finišu utakmice protiv Melburna, Čaušić je rutinski izveo jedanaesterac za pobedu svog Buriram junajteda.

- Lep je osečaj kada donesete pobedu svom timu, a draž je još snažnija i jača kada se ostvari u eltnom takmičenju na ovim prostorima. Nisam imao dilemu ili dvoumljenje oko kaznenog udarca. Četiri minuta pre kraja utakmice, pokazalo se da je upravo taj momenat odlučio pobednika u Australiji. Azijska Liga šampiona je takmičenje koje iz godine u godinu ima progres na svim nivoima i zavređuje sve vise interesovanja ljubitelja fudbala širom sveta.

- Ugovor mi sa tajlandskim klubom istiše na kraju sezone, narednog leta i fokusiran sam da u periodu dok nosim dres Burirama dam maksimum i pomognem novim trijumfima ekipi na svim fudbalskim frontovima i sa ponosom mogu da istaknem da imamo sve više navijača koji su uz nas – rekao je lider tima sa Tajlanda, Buriram junajteda, Goran Čaušića.

Kurir sport

Bonus video:

00:28

Nole i Nejmar igraju fudbal na ulicama Monte Karla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track