BURA U REGIONU! Reprezentativac BiH čestitao Srbiji plasman na Euro, pa MORAO DA SE PRAVDA! Komšije ga RAZAPELE, nastao OPŠTI HAOS
Foto: Meyer Jürgen / imago sportfotodienst / Profimedia

da li je realno?

BURA U REGIONU! Reprezentativac BiH čestitao Srbiji plasman na Euro, pa MORAO DA SE PRAVDA! Komšije ga RAZAPELE, nastao OPŠTI HAOS

Fudbal -

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine putem Instagrama čestitao je Srbiji plasman na Evropsko prvenstvo i tako sebe doveo u izuzetno neprijatnu situaciju.

Reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo, pošto je u poslednjem kolu kvalifikacija odigrala nerešeno sa Bugarskom u Leskovcu (2:2).

Na velikom uspehu Orlovima je čestitao i mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Mladen Cvjetinović, koji se zbog svog postupka susreo se sa brojnim negativnim komentarima, pa je morao da se pravda.

"Ćao, narode, kako ste maloprije primetili, postavio sam na Instagram da se Srbija plasirala na Euro. Nisam tim storijem ništa loše mislio, to mi nije bila namjera. Budući da imam familiju u Srbiji, kao i po cijeloj bivšoj Jugoslaviji, i budući da je Lazar Samardžić, s kojim sam odrastao u Berlinu i koji igra za Srbiju, moj dobar prijatelj, htio sam da mu čestitam" napisao je Cvjetinović i dodao:

"Kako sam primijetio po društvenim mrežama, moja čestitka je iritirala ljude. Zato želim da objavim da dajem 100 posto od sebe za našu zemlju BiH i reprezentaciju i da je volim. Nisam htio nikoga da iznerviram. Želim vam lijepo veče. Vaš Mladen", napisao je mladi fudbaler.

Mladen Cvjetinović
foto: Printscreen

Cvjetinović je rođen u Berlinu, a prošao je omladinske kategorije Herthe. U dresu mlade reprezentacije BiH odigrao je sedam utakmica. Trenutno brani boje nemačkog Ingolštata.

Kurir sport

05:43

Vlahović, Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track