ORLIĆI IMALI SREĆE! Poraz Srbije od Škotske nije boleo! Verovali ili ne: ANDORA nas pogurala u narednu rundu kvalifikacija za Euro
Foto: FOTO: FSS

dobro je

ORLIĆI IMALI SREĆE! Poraz Srbije od Škotske nije boleo! Verovali ili ne: ANDORA nas pogurala u narednu rundu kvalifikacija za Euro

Fudbal -

Bili su Orlići miljenici fortune, pa su i pored poraza od Škotske (1:2) stigli do plasmana u drugu rundu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo za igrače do 19 godina.

Omladinci Srbije, kao što smo naveli, izgubili su od Škota, ali je Andora napravila senzaciju i posle preokreta je savladala Bugarsku sa 2:1 i pogurala je četu Radovana Krivokapića u narednu rundu.

Fudbalska reprezentacija Srbije U19
foto: FOTO: FSS

Škotska, za koju su na meču protiv Srbije golove postigli Magnus Mekenzi i Malači Šarp završila je prva u grupi sa sedam bodova, a naša reprezentacija za koju je na ovoj utakmici gol u nadoknadi postigao Jovan Milošević okončala je turnir na drugom mestu sa tri boda manje.

Andora je na kraju trećeplasirana sa tri osvojena boda, dok su Bugari koji su imali sve u svojim rukama i vodili protiv autsajdera sa 1:0 na poluvremenu, završili na poslednjem mestu ove grupe sa dva boda.

Srbija je na meču protiv Škotske nastupila u sledećem sastavu:

Lijeskić - Simić, Vasiljević, Vukićević, Bukinac - Nedeljković, Stanković, Mladenović - Šljivić, Mijatović, Milošević. Kasnije su sa klupe u igru ušli Sremčević, Mirosavić i Mirčetić.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

04:08

Aleksandar Mitrović posle Bugarske

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track