"KOLIKO NAPADAČA JE SPOSOBNO DA URADI TAKO NEŠTO?!" Legendarni Del Pjero IMPRESIONIRAN Vlahovićem! Sipao POHVALE na račun Srbina!
Foto: Printscreen/Twitter, Shutterstock

serija a

"KOLIKO NAPADAČA JE SPOSOBNO DA URADI TAKO NEŠTO?!" Legendarni Del Pjero IMPRESIONIRAN Vlahovićem! Sipao POHVALE na račun Srbina!

Fudbal -

Proslavljeni fudbaler Juventusa i reprezentacije Italije, Alesandro Del Pjero, nije štedeo pohvale na račun Dušana Vlahovića nakon derbija Italije.

Juventus i Inter podelili su bodove u derbiju 13. kola italijanske Serije A (1:1), a srpski reprezentativac prikazao je po mnogima najbolju partiju ove sezone.

Dušan je doneo prednost Juveu, nakon sjajne akcije u 27. minutu meča. Uzeo je rivalu loptu na sredini terena, sjajno proigrao Kijezu, koji mu je uputio povratnu, a onda preciznim snažnim udarcem zatresao mrežu Zomera.

Njegove sjajne poteze prokomentarisao je i legendarni Del Pjero.

"Vlahovićev gol? Razliku je napravila lopta koju je on poslao Kjezi, od kojeg je počeo kontranapad. Koliko napadača je sposobno da uradi tako nešto? Teško je dati gol protiv Juventusa, statistika kaže tako. Alegri je napravio tvrđavu", rekao je Del Pjero.

On je istakao da srpski fudbaler ima drugačiju ulogu u timu nego ranije.

"Vlahović? Želim da naglasim da ste uvek pod velikom tenzijom kad igrate za klub kao što je Juventus. Nije postigao gol već neko vreme, tako da sve to treba gledati u drugačijem kontekstu", dodao je Del Pjero.

Kurir sport

05:43

Vlahović, Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track