SRBIN I ALBANAC SE SUKOBILI USRED UTAKMICE, A ONDA SE UMEŠAO ČUVENI HRVAT! Potpuni haos na utakmici Hajduk Splita! (VIDEO)
Foto: Printscreen

SKANDAL

SRBIN I ALBANAC SE SUKOBILI USRED UTAKMICE, A ONDA SE UMEŠAO ČUVENI HRVAT! Potpuni haos na utakmici Hajduk Splita! (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri splitskog Hajduka pobedili su Istru u gostima rezultatom 2:0, u meču koji su obeležili incidenti.

Nakon što je meč završen došlo je do velike tuče gostujućih navijača, popularne "Torcide", sa pripadnicima obezbeđenja i redara na stadionu u Istri.

Policija je uspela da smiri situaciju i spreči ozbiljniji incident, a "vruće" je bilo i na terenu u toku utakmice.

Zanimljiv je bio duel srpskog i albanskog fudbalera, Mladena Devetaka i Emira Sahitija, albanca koji igra za reprezentaciju tzv. Kosova.

U 27. minutu igre došlo je do sukoba između njih dvojice, a ubrzo su se uključili i saigrači. Najžustriji su bili Ante Erceg i Marko Livaja, kapiten Hajduka. Njih dvojica imali su se uneli jedan drugom u lice, a sve se završilo tako što je Livaja dobio žuti karton.

Devetak je karijeru počeo u Vojvodini, a igrao je još za Kabel i ČSK Čelarevo, pre odlaska u Palermo. Ovog leta je stigao u Istru kao pozajmljen igrač ekipe sa Sicilije, dok je Sahiti već pet godina član Hajduka uz dva odlaska na pozajmice.

Kurir sport

Bonus video:

00:13

SPLIT OVACIJAMA POZDRAVIO PIKSIJA: Stojković čestitao jubilej Simovcima, na regionalno finale stigao i Aleksandar Čeferin! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track