ČUKARIČKI ČEKA FERENCVAROŠ SA STANKOVIĆEM: Evo gde gledati prenos utakmice iz Leskovca
Foto: Čukarički

Liga konferencija

ČUKARIČKI ČEKA FERENCVAROŠ SA STANKOVIĆEM: Evo gde gledati prenos utakmice iz Leskovca

Fudbal -

Fudbaleri Čukaričkog u 5. kolu Grupe F Lige konferencija dočekuju Ferencvariš iz Budimpešte.

Ekipa sa Banovog brda je poslednja na tabeli bez bodova, dok je Ferencvaroš drugi sa šest bodova.

Utakmica se igra u Leskovcu od 21 čas, a prenos možete pratiti na kanalu TV Arena 1

Trener fudbalera Ferencvaroša Dejan Stanković rekao je da je predstojeća utakmica u Ligi konferencija protiv Čukaričkog možda i najvažnija za njegov tim i dodao da će morati da budu fokusirani, koncentrisani i da poštuju plan meča.

"Ovo je možda i najvažnija utakmica. Ni ove prethodne nisu bile lake. Znamo naš cilj i šta nam je činiti. U poslednje vreme igramo dobro, ali malo bodova 'uberemo' posle tih mečeva. Nadam se da ćemo biti pravi", rekao je Stanković, a preneo Čukarički.

"Poznajem dobro ekipu Čukaričkog... Napravili su tim, dobar spoj mladost i iskustva. Znam da će probati da daju sve od sebe da nas pobede. Očekujem dobru utakmicu, spremili smo se", dodao je trener Ferencvaroša.

Fudbaleri Ferencvaroša gostuju ekipi Čukaričkog, u utakmici petog kola Grupe F Lige konferencija.

"Veoma važna utakmica. Želimo pobedu. Ova grupa je nivo Lige Evrope, a ne Lige konferencije. Čukarički je bio veoma dobar ovde protiv Fjorentine. Moramo da budemo fokusirani, koncentrisani, da poštujemo plan meča. Ferencvaroš je veliki klub i moramo da imamo takav plan", naveo je Stanković.

Upitan šta može da odluči meč, Stanković je rekao da u Evropi "svaki mali detalj može da odluči meč i da tvoj tim zbog sitnice ispadne".

"Važno je da postignemo gol i da sačuvamo svoj. Imamo brzinu, tehniku, talenat, možda u poslednje tri utakmice nismo uspeli da realizujemo sve šanse, ali igramo dobro. Moramo da imamo taj 'ubilački' instinkt u šesnaestercu", rekao je Stanković.

Na pitanje da li ga plaši to što Čukarički u ovoj utakmici nema šta da izgubi, Stanković je naveo da veruje da će srpski tim više rizikovati.

"Kad nemaš šta da izgubiš, onda više i rizikuješ na terenu. Mislim da će Čukarički težiti tome, da se pokaže u lepom svetlu. U svakom slučaju, biće teško. To su utakmice kada namaš te okove na nogama", rekao je Stanković.

Beta

Bonus video:

00:29

Atmosfera na meču Ferencvaroš - Čukarički

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track