ČIM NAĐE NOVU DEVOJKU ONA OSTANE TRUDNA! Čuveni fudbaler je nepopravljivi ŽENSKAROŠ: Tek mu je 39, a evo sa koliko žena ima decu!
Foto: MARTIN BERNETTI / AFP / Profimedia

predator

ČIM NAĐE NOVU DEVOJKU ONA OSTANE TRUDNA! Čuveni fudbaler je nepopravljivi ŽENSKAROŠ: Tek mu je 39, a evo sa koliko žena ima decu!

Fudbal -

Proslavljeni peruanski fudbaler Paolo Gerero (39) ima izuzetno buran ljubavni život.

Iskusni as koji iza sebe ima izuzetno uspešnu fudbalsku karijeru, oduvek je važio za velikog zavodnika, pa je neretko bio u centru pažnje zbog svojih romantičnih veza sa brojnim atraktivnim devojkama.

Paolo Gerero
foto: Reuter

Posebno zanimljiva je činjenica koliko različitih žena mu je rodilo naslednike.

Gerero je bio u vezi sa Alondrom Garsijom Miro, šuškalo se da razmišljaju o venčanju, a onda je iznenada došlo do raskida i fudbaler je započeo vezu sa atraktivnom Brazilkom Anom Paulom Kansorte.

Ana je ubrzo ostala trudna i početkom godine rodila je fudbaleru sina Andrea.

Jedan od najznačajnijih momenata u životu doživeo je kada je nedavno sa ekvadorskim LDU Kitom osvojio Sudamerikana kup. Fudbalera je na terenu dočekala partnerka sa bebom u naručju. Ovaj emotivni susret privukao je veliku pažnju javnosti pošto je objavljeno da će Gerero i po peti put postati otac.

Prvi put ostvario se u ulozi roditelja pre nego što je napunio 20 godine. Otišao je u Bajern i upoznao Brazilku Mariju Irene koja mu je rodila prvog sina Dijega Enrikea Gerera.

Dok je igrao za HSV 2011. godine upoznao je Nemicu Larisu koja je ubrzo ostala trudna i rodila mu drugog naslednika Alesija Gerera.

Godinu dana kasnije imao je romantičnu vezu sa Katiom Montenegro, peruanskom inženjerkom koja je na svet donela ćerkicu Naelu Gerero.

Dakle, popularni "Predator" četvoro dece dobio je sa četiri različite žene i sada čeka svoje peto dete.

Kurir sport/Sportsport

05:43

Vlahović, Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track