"SVAKI MUŠKARAC KOJI SLUŠA ŽENSKE KOMENTARE TREBALO BI DA TESTIRA GLAVU" Reči Džoija Bartona izazvale GNEV: "Budimo ozbiljni..."
Foto: Ben Hoskins / Shutterstock Editorial / Profimedia

napravio haos

"SVAKI MUŠKARAC KOJI SLUŠA ŽENSKE KOMENTARE TREBALO BI DA TESTIRA GLAVU" Reči Džoija Bartona izazvale GNEV: "Budimo ozbiljni..."

Fudbal -

Džoi Barton napravio je haos na društvenim mrežama izjavom o ženama u svetu fudbala.

Nekadašnji reprezentativac Engleske, a do skoro menadžer Bristol Roversa istakao je kako muškarci ne bi trebalo da slušaju komentare i savete žena u svetu fudbala.

- Žene ne bi trebalo da pričaju o muškom fudbalu. Budimo ozbiljni. To je potpuno drugačija igra. Ako to ne prihvatite uvek ćemo stvari videti drugačije. Ženski fudbal napreduje, fantastično je to videti, ali ne mogu ozbiljno da shvatim ono što govore o muškoj areni - napisao je Barton i napravio totalni haos na internetu, ali se nije tu zaustavio, već je dodao:

- Svaki muškarac koji sluša ženske komentare trebalo bi da testira glavu!

Posle reakcije navijača, od kojih mu je jedan rekao kako je Barton završio sa fudbalom, usledio je novi buran odgovor nestašnog dečka sa engleskih terena.

- U fudbalu sam od kada sam napustio školu. Ja ću odlučiti šta ću da radim. Dosta mi je crva, lažova, ugađanja ljudima. Srećom, igrao sam na tom nivou da zaradim dovoljno da mogu da kažem šta želim - zagrmeo je Džoi Barton.

Barton je u 269 mečeva u elitnom rangu engleskog fudbala postigao 26 golova, a ima i 34 asistencije. Tokom karijere je igrao u Mančester sitiju, Njukaslu, Marseju i Barnliju, karijeru je završio 2017. godine i prešao je u menadžerske vode. Ipak, ostaće upamćen po stvarima koje je radio van terena i skandalima koje je često znao da napravi.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track