NAJBOLJI NA SVETU ČESTITAO VLADIMIRU IVIĆU: Prvo mesto u Rusiji se ceni! Srbin dobio pohvale od legende MMA sporta
Foto: Printskrin/Instagram/Habib Nurmagomedov

krasnodar

NAJBOLJI NA SVETU ČESTITAO VLADIMIRU IVIĆU: Prvo mesto u Rusiji se ceni! Srbin dobio pohvale od legende MMA sporta

Fudbal -

Najbolji MMA borac Habib Nurmagomedov obožava fudbal, a u rodnoj Rusiji pružio je podršku lideru tamošnjeg prvenstva.

Habib Nurmagomedov
foto: Printskrin/Instagram/Habib Nurmagomedov

Čuveni Habib Nurmagomedov koji se iz UFC povukao na vrhuncu slave kao neporaženi borac gledao je utakmicu poslednjg kola jesenjeg dela sezone u Rusiji, između Krasnodara i CSKA (1:0).

Posle utakmice, Habib je bio gost gazde kluba Sergeja Galickog, a upoznao je i trenera Krasnodara Srbina Vladimira Ivića. Očigledno su sjajni rezultati koje Krasnodar pruža od početka sezone bili dobra preporuka Nurmagomedovu da dođe na utakmicu i navija za Bikove.

Habib Nurmagomedov
foto: Printskrin/Instagram/Habib Nurmagomedov

Kako pišu ruski mediji, Habib je uživao tokom utakmice, a posebno se oduševio što su mu čelnici kluba omogućili da se komotno oseća na stadionu i da posle utakmice nekoliko minuta provede u razgovoru sa Sergejem Galickim i Vladimirom Ivićem. Svoje impresije iz Krasnodara i sa fudbalske utakmice podelio je sa fanovima na društvenim mrežama.

Krasnodar Vladimira Ivića prvi deo sezone u Rusiji završio je kao lider sa 38 bodova, dva više od branioca titule Zenita iz Sankt Peterburga i trećeplasiranog moskovskog Dinama koji ima 32 boda.

Prolećni deo šampionata u Rusiji počinje 3. marta, a Krasnodar kod kuće dočekuje Rubin iz Kazanja. Klub je osnovan 2008. godine i nikada nije bio prvak Rusiji, niti je osvojio bilo koji trofej.

Kurir sport

00:25

Igor Duljaj: Niko ne voli i ne poštuje Partizan kao on

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track