ŽENSKAROŠ NAPADA ZVEZDU! Prevario suprugu sa njenom NAJBOLJOM DRUGARICOM i napravio joj DETE: "Srce mi je PUKLO i svet se SRUŠIO"
Foto: EPA Peter Powell, Printscreen / Instagram / ANNIEVKILNER, Printscreen / Instagram / LAURYGOODMAN91

skandal majstor

ŽENSKAROŠ NAPADA ZVEZDU! Prevario suprugu sa njenom NAJBOLJOM DRUGARICOM i napravio joj DETE: "Srce mi je PUKLO i svet se SRUŠIO"

Fudbal -

Crvena zvezda igra poslednji meč Lige šampiona sa Mančester sitijem (sreda, 18.45), a među zvezdama "građana" koje stižu u Beograd je i Kajl Voker. Ovaj 33-godišnji desni bek iz Šefilda je i dalje nezamenjiv u sastavu Pepa Gvardiole uprkos glasinama da je bio na korak od odlaska letos.

U poslednje vreme smo zapamtili njegov sukob sa Mikelom Artetom, a sada je u centru pažnje zbog ljubavnog života. Voker je oženjen sa Ani Kilner, a oženio se njom posle 12 godina veze 2022. godine. Imaju troje dece, ali su imali ogromne probleme u braku zbog njene najbolje prijateljice!

Ona se zove Lorin Gudman i ne sam da je Kajl Voker varao svoju suprugu sa njom već je uspeo da dobije dete sa Lorin! Ona je bila šokirana samom trudnoćom jer je mislila da je neplodna. Uprkos svemu, Ani Kilner je prevaru oprostila suprugu i oni i dalje žive zajedno. Pogledajte kako ona izgleda:

1 / 11 Foto: Printscreen / Instagram / ANNIEVKILNER

Pred meč sa Crvenom zvezdom Voker je snimljen sa Lorin Gudman, ali su zapravo razgovorali u prisustvu advokata, a tema je bila alimentacija. Lorin je inače zvezda britanskih rijaliti programa, a sin koga je dobila sa Vokerom zove se Kairo. A zapravo je sve krenulo kada se Ani Kilman požalila svojoj prijateljici da ju je Kajl Voker prevario sa Lorom Braun, još jednom lepoticom.

"Kada mi je rekao da je napravio dete mojoj najboljoj drugarici, srce mi je puklo. Ne mogu da verujem da je rizikovao da ostane bez porodice zbog toga. Svet mi se srušio u tom trenutku. Lorin mi je bila sjajna prijateljica. Stalno se raspitivala kako smo jer je znala da imamo krizu u braku nakon onog što se desilo sa Lorom. Rekla mi je da mogu da joj poverim sve. Tada sam planirala da ga ostavim, ali prosto nisam mogla. Rekao mi je: 'Slušaj, moram da ti kažem nešto. Jedna devojka je trudna, a dete je moje'. Od tada se više nije ni vraćao kući. Bez objašnjenja se preselio u drugi stan u centru", prisetila se Ani jednom prilikom. Pogledajte kako izgleda Lorin Gudman:

1 / 10 Foto: Printscreen / Instagram / LAURYGOODMAN91

Kurir sport / Mondo / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:15

Atmosfera pred utakmicu Mladost - Crvena zvezda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track