BUKARI JE PRED ODLASKOM IZ CRVENE ZVEZDE: Znaju se i klubovi koji ga hoće! Englezi, Amerikanci i Rusi u klinču!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

kuva se

BUKARI JE PRED ODLASKOM IZ CRVENE ZVEZDE: Znaju se i klubovi koji ga hoće! Englezi, Amerikanci i Rusi u klinču!

Fudbal -

Osman Bukari imao je sjajnu jesenju sezonu u dresu Crvene zvezde, posebno u Ligi šampiona.

Osman Bukari
foto: www.crvenazvezdafk.com

Brzonogi fudbaler iz Gane Osman Bukari (25) postigao je dva gola u elitnom UEFA takmičenju, bio je strelac protiv Mančester sitija u Engleskoj i Jang Bojsa u Beogradu. Takođe, upisao je i dve asistencije u Ligi šampiona. U Superligi odigrao je 15 mečeva, dao šest golova i imao tri asistencije.

Impresivan učinak Zvezdinog krila nije prošao neopaženo u svetu. Brojni skauti upisali su njegovo ime. Još od letos Osmana Bukarija prate engleski klubovi. U igri je Notingem Forest i još jedan tim čije se ime drži u tajnosti.

Osman Bukari
foto: www.crvenazvezdafk.com

Američki klub Los Anđeles Galaksi za koji igra nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Dejan Joveljić takođe je zainteresovan za Osmana Bukarija. Moskovski Spartak je konkretan. Rusi žele da posao završe već u decembru i u Moskvu dovedu Bukarija, gde bi se on pridružio još jednom bivšem igraču Crvene zvezde, reprezentativcu Srbije Srđanu Babiću.

Prema saznanjima Kurira odranije, Crvena zvezda nema nameru da prodaje Osmana Bukarija ispod sume od 10.000.000 evra. Realna cena za momka koji je eskplodirao ove sezone u crveno-belom dresu.

Osman Bukari
foto: www.crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda dovela je Osmana Bukarija u leto 2022. godine za 3.000.000 evra iz belgijskog Genta. U Evropu je stigao u slovački Trenčin iz Gane, a potom je otišao u francuski Nant. Ukupno u dresu Crvene zvezde Osman Bukari odigrao je 63 utakmice, postigao 22 gola i imao 15 asistencija.

Kurir sport/A. R.

02:37

Osman Bukari posle utakmice sa Lajpcigom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track