VOLIM ZVEZDU, ALI NE BIH DA IDEM TAMO: Čudne reči momka iz Crne Gore kojeg porede sa velikim Dejanom Savićevićem!
Foto: Printskrin/Jutjub

podgorica

VOLIM ZVEZDU, ALI NE BIH DA IDEM TAMO: Čudne reči momka iz Crne Gore kojeg porede sa velikim Dejanom Savićevićem!

Fudbal -

Jedan od najtalentovanijih fudbalera Crne Gore Vasilije Adžić otkrio je da je veliki navijač Crvene zvezde, ali da nema nameru da dolazi u Beograd.

Vasilije Adžić
foto: Printskrin/Jutjub

Vasilije Adžić ima 17 godina, igra za Budućnost iz Podgorice na mestu centralnog veznog i već ga porede sa Dejanom Savićevićem. Prate ga brojni skauti stranih klubova, pominjao se ranijih meseci Juventus koji je nudio između dva i tri miliona evra. Navodno je Bolonja spremna da izdvoji 5.500.000 evra za njega. Napisao je to novinar Đanluka Marcio na svom X nalogu.

Vasilije Adžić ne krije da je navijač Crvene zvezde, međutim dolazak na Marakanu nije mu izazov. Nije jasno, da li ga je Zvezda pratila ili kontaktirala. To ostaje nejasno u celoj priči. Mada se odgovorni sa Marakane trude da sve ono najbolje što ima na prostorima bivše Jugoslavije dovedu u svoju omladinsku školu.

- Iako volim Zvezdu, iskreno, ne bih išao ni među crveno-bele, ni u Partizan. Mislim da bi za mene najbolje bilo da odem negde gde ću odmah igrati. U neki, da tako kažem, srednji klub sa manje pritiska - rekao je Vasilije Adžić za "Glas Srpske" i nastavio:

- Fokusiran sam na Budućnost, ništa još nije završeno, još sam igrač Podgoričana. Želim da sa mojim klubom osvojim duplu krunu. Zajedno sa klubom razmatram koja je najbolja opcija, koji će mi klub pružiti najbolje mogućnosti za dalji razvoj i napredak. To je sad za mene najbitnije.

Dejan Savićević, Novak Đoković Dejan Savićević
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Mediji iz Crne Gore porede Vasilija Adžića sa Dejanom Savićevićem, nekadašnjim fudbalerom Budućnosti, Crvene zvezde i Milana.

- Dejo je genije, nisu ga Italijani džaba tako nazvali. Rano je da se poredim sa njim. Još nisam pričao sa njim o svemu ovome, ali nadam se da će u narednom periodu biti prilike, da me posavetuje – zaključio je Adžić.

Kurir sport/Glas Srpske/A. R.

01:50

Mijatović posle poraza od Sitija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track