MIJATOVIĆ POSLE TRIJUMFA U SUBOTICI: Het-trik posvećujem zvezdašima i radujem se derbiju
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

MIJATOVIĆ POSLE TRIJUMFA U SUBOTICI: Het-trik posvećujem zvezdašima i radujem se derbiju

Fudbal -

Talentovani napadač Crvene zvezde - Jovan Mijatović igra fantastičnu sezonu i trenutno je najbolji strelac crveno-belog kluba, a upravo je na utakmici protiv Spartaka postigao het-trik.

- Bila je izuzetno teška utakmica, jer je Spartak zaista čvrsta ekipa u sredini, a po bokovima su izuzetno brzi. Uspeli smo ipak da nametnemo naš stil igre, i da vrlo strpljivo dolazimo do golova. Mislim da nam je ovo jedna od najboljih utakmica ove sezone i presrećan sam što je ovaj susret uvod u 171. večiti derbi. Što se tiče het-trika, posvećujem ga zvezdašima. Hvala im što su i danas u velikom broju došli u Suboticu i podržali nas. Zvezdino sam dete, i sve ovo emotivno doživljavam - rekao je Mijatović.

Jovan Mijatović
foto: Starsport©

U sredu od 18 časova očekuje ih 171. večiti derbi, a pun samopouzdanja je mladi Mijatović.

- Želimo da na pravi način završimo prvi deo sezone i da odemo na pauzu kao jesenji šampioni. Drago mi je što sam u golgeterskom raspoloženju, i naravno da bih voleo da pogodim u derbiju. No, najvažnije je da ostvarimo dobar rezultat - zaključio je Mijatović.

(Kurir sport/FK Crvena zvezda)

08:49

ZVEZDA ODAVNO NIJE IMALA TAKVOG IGRAČA, DAO JE DUŠU JUČE Eksperti saglasni: Klub ima budućnost, ali mladi NE ZNAJU AZBUKU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track