NIŠTA OD ZVEZDE? Oduševio sve u Superligi, sada napušta Srbiju? Transfer "bomba" vredna skoro 6.000.000 evra plus procenti!
Foto: Starsport

"detonacija"

NIŠTA OD ZVEZDE? Oduševio sve u Superligi, sada napušta Srbiju? Transfer "bomba" vredna skoro 6.000.000 evra plus procenti!

Fudbal -

Miloš Luković oduševio je sve u Superligi Srbije igrama u dresu IMT-a, a sada bi mogao da završi u Spartaku iz Moskve.

Ovu informaciju objavio je ruski novinar Ivan Karpov na svom Telegram kanalu, a preneo je Mozzart sport i, kako se navodi, čitav transfer mogao bi da bude vredan skoro 6.000.000 evra. Tačnije 5.700.000, plus 20% od narednog transfera.

Navode ruski mediji i da Luković ne bi imao status prvog napadača odmah po dolasku u klub, već da je ovaj 18-godišnjak zalog za budućnost. Podsetimo, za ovog fudbalera interesovanje je pokazala i Crvena zvezda, ali deluje da klub sa Marakane gubi trku sa ruskim velikanom.

Miloš Luković
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Da li će do realizacije transfera doći ostaje da se vidi jer su pored Spartaka na Lukovića navodno "bacili oko" i velikani kakvi su Čelsi i Mančester Siti, pa i Salcburg i Ajntraht Frankfurt. Miloš Luković je prošle sezone postigao 15 pogodaka u Prvoj ligi Srbije, a ove sezone je nastavio u istom ritmu i u Superligi gde je pogađao devet puta i uz to je dodao još jedan gol i u Kupu.

Kurir sport / Mozzart sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:23

Koreografija Crvena zvezda Mančester siti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track