OVO NISTE VIDELI U PRENOSU! TUČA PO ZAVRŠETKU FINALA: Sukob igrača Mančester sitija i Fluminensea, kamerman odmah skrenuo kameru
Foto: Screenshot

Haos u finalu

OVO NISTE VIDELI U PRENOSU! TUČA PO ZAVRŠETKU FINALA: Sukob igrača Mančester sitija i Fluminensea, kamerman odmah skrenuo kameru

Fudbal -

Fudbaleri Mančester sitija prvi put u istoriji osvojili su Svetsko klupsko prvenstvo, pošto su večeras u Džedi pobedili brazilski Fluminense sa 4:0.

Strelci za Siti bili su Hulijan Alvares u prvom i 88, Ninjo autogol u 27. i Fil Foden u 72. minutu.

Siti je osvajanjem interkontinantelne titule zaokružio sezonu sa osvojenih pet velikih trofeja - Premijer liga, Liga šampiona, Fa kup, Uefa Superkup i Svetsko klupsko prvenstvo.

Trener Sitija Pep Gvardiola večeras je ušao u istoriju kao prvi trener koji je pobedio u takmičenju sa tri različita kluba, pošto je već tri puta osvojio Svetsko klupsko prvenstvo tokom perioda u Barseloni i Bajernu iz Minhena.

No, ono što nije moglo da se vidi u prenosu jeste tuča igrača po završetku finala. U glavnoj ulozi su Felipe Melo i Kajl Voker. Njih dvojica su se potukla, što je zabeležila i kamera. Reklo bi se, sasvim slučajno, pošto je kamerman odmah skrenuo kameru da se ne vidi tuča.

Organizatori direktnog prenosa po svemu sudeći nisu želeli da u svet pošalju lošu sliku, ali su zakasnili. Na mrežama se pojavio snimak koji su objavili brazilski mediji.

Kurir sport

Bonus video:

00:22

171. večiti derbi - slavlje fudbalera Partizana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track