SRPSKI GOLMAN IMA OD KOGA DA UČI: Đorđe Petrović oduševljen golmanima Čelsija
Foto: David Klein / imago sportfotodienst / Profimedia

prezadovoljan

SRPSKI GOLMAN IMA OD KOGA DA UČI: Đorđe Petrović oduševljen golmanima Čelsija

Fudbal -

Đorđe Petrović mladi srpski golman na golu Čelsija izjavio je da čuvari mreže u londonskom klubu uče jedni od drugih i da samo tako mogu da napreduju.

Petrović je debitovao je za Čelsi protiv Evertona u 16. kolu Premijer lige kada se povredio prvi golmana "plavaca" Robert Sančez.

Srpski golman je zablistao u utakmici EFL Kupa protiv Njukasla, kada je odbranio penal Ričija u četvrtoj seriji i odveo Čelsi u narednu rundu.

"Imao sam priliku da igram protiv Evertona, osetio sam atmosferu i navijače. Imao sam sliku u glavi kako će biti protiv Šefild junajteda. U redu, osećate malo pritisak, ali razgovarao sam sa Tonijem Himenezom i Hilariom, i rekli su mi da samo igram svoju igru i da igram normalno. Pre utakmice razgovarao sam sa Robom Sančezom i rekao mi je da budem smiren i da ne osećam pritisak. To je bilo to", istakao je Petrović za klupski sajt.

Dodaje da golmani mogu da uče jedni od drugih.

"Imamo dobar odnos. Želimo da guramo jedni druge. Ako ja budem bolji, on će sigurno biti bolji. Ne samo ja i Robert, već i Markus Betineli, Lukas Bergstrom, Džejmi Kaming, Ed Bič čak treniraju sa nama. Mnogo pričamo među nama o fudbalu. Takođe, Markus je postao otac, mislim pre sedam meseci, sada je Rob postao otac, a za šest meseci ja ću postati otac. Rob je učio od Markusa, a ja ću učiti od Roberta. To je zaista lepo za nas", istakao je Petrović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track