SUSRET SA ĐOKOVIĆEM PROMENIO JE MNOGO TOGA: Dušan Vlahović otkrio šta mu je rekao najbolji sportista sveta kad su se videli
Foto: Printskrin/Instagram

torino

SUSRET SA ĐOKOVIĆEM PROMENIO JE MNOGO TOGA: Dušan Vlahović otkrio šta mu je rekao najbolji sportista sveta kad su se videli

Fudbal -

Dušan Vlahović se u decembru video sa Novakom Đokovićem u Torinu.

Dušan Vlahović
foto: Sportimage Ltd / Alamy / Alamy / Profimedia

Tokom završnog mastersa u sezoni Novak Đoković iskoristio je kratku pauzu tokom večeri, odgledao utakmicu Juventusa, a potom u svlačionici "bjanko-nera" posetio fudbalere.

Dušan Vlahović u Božićnom intervjuu Kuriru otkrio je o čemu je pričao sa Novakom Đokovićem i kakav je utisak na njega ostavio najbolji sportista sveta.

- Novakov sam veliki fan! Možda i najbolji sportista svih vremena na kog se ugledam zbog njegove mentalne snage kao i odnosa na terenu. Uvek je "gladan" i željan pobeda. Bila mi je velika čast što sam imao priliku da ga upoznam - rekao je Dušan Vlahović i nastavio:

Novak Đoković
foto: Kurir sport / Vuk Brajović

- Zahvalan sam mu što je došao na našu utakmicu kao i što je posle svog meča odvojio vreme da malo popričamo. Nadam se da će se nešto slično ponoviti, od njega može toliko toga da se nauči. Želim mu svu sreću u ovoj godini, da ostvari sve što je zacrtao. Svi navijamo za njega!

I Dušan Vlahović i Novak Đoković radno će provesti najveći hrišćanski praznik Božić. Napadač Juventusa igraće utakmicu protiv Salernitane u gostima, u Seriji A, dok će se najbolji teniser sveta pripremati za start prvog grend slema u sezoni, u Melburnu, u Australiji.

Ceo intervju sa Dušanom Vlahovićem moći ćete da pročitate na portalu Kurira.

Napomena: Zabranjeno preuzimanje delova teksta bez pisane dozvole autora i uredništva Kurira

Kurir sport/A. Radonić

00:31

Dušan Vlahović zablistao na prvom meču za Juventus

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track