EKSKLUZIVNO! Španci OBMANULI čitavu Srbiju: Kurir otkriva PRAVU ISTINU o stanju Nemanje Gudelja!
Foto: Starsport

saznajemo

EKSKLUZIVNO! Španci OBMANULI čitavu Srbiju: Kurir otkriva PRAVU ISTINU o stanju Nemanje Gudelja!

Fudbal -

Direktor A reprezentacije Srbije Stevan Stojanović, ekskluzivno za Kurir, otkriva kakve je prirode povreda Nemanje Gudelja, koja je dobrano zabrinula sve ljubitelje fudbala i navijače Orlova.

Nemanja Gudelj
foto: Starsport

Nemanja Gudelj povredio je levo koleno na utakmici Sevilja - Bilbao i na rukama saigrača napustio je teren. Kasnije se ispostavilo da je stradao meniskus i da ga očekuje operacija. Prve informacije iz Španije nisu bile nimalo pozitivne, spekulisalo se o višemesečnoj pauzi koja čeka Nemanju Gudelja.

Kurir je tim povodom kontaktirao direktora A reprezentacije Srbije Stevana Stojanovića koji nam je otkrio šta se dešava sa fudbalerom Sevilje.

- Pričao sam sa Nemanjom. Čuli smo se nekoliko puta. Jeste, stradao mu je meniskus levog kolena, ali prema informacijama koje imamo, verujem da će sve to biti dobro - rekao je Stevan Stojanović i nastavio:

Stevan Dika Stojanović, Stevan Stojanović
foto: Nemanja Nikolić

- Nemanja je trenutno na putu za Madrid, gde će ponovo biti pregledan i gde će 99 odsto biti operisan od najboljih lekara za te vrste povreda. Radiće se artroskopija, jer mu je meniskus napukao.

Stevan Stojanović otkriva da je i sam imao sličnu povredu.

- Meni su tokom karijere stradali meniskusi na oba kolena. Imao sam istovetnu povredu kao i Nemanja Gudelj, jer mi je stradao kraj meniskusa. Posle operacije prošao je 21 dan kada sam stao na gol. Bitno je da nije stradao ceo meniskus.

Dušan Tadić, Nemanja Gudelj
foto: Starsport

Pitali smo Stojanovića šta to znači za reprezentaciju.

- Nadamo se da će Nemanja Gudelj za mesec dana biti spreman da se vrati na teren. Očekujemo ga u martu da igra za reprezentaciju Srbije u prijateljskim utakmicama. A, onda i na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj - objasnio je Stevan Stojanović.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir sport/A. Radonić

01:49

RANKO STOJIĆ U USIJANJU DANA: Piksi je mnogo potrebniji Savezu, nego Savez Piksiju (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track