CRVENA ZVEZDA OTIŠLA NA KIPAR: Miloje poveo 30 fudbalera! Evo ko je u avionu, a ko je ostao u Beogradu!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

pafos

CRVENA ZVEZDA OTIŠLA NA KIPAR: Miloje poveo 30 fudbalera! Evo ko je u avionu, a ko je ostao u Beogradu!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde otišli su jutros na Kipar, gde će se pripremati za prolećni deo Superlige od 15. januara do 2. februara.

Vladan Milojević
foto: www.crvenazvezdafk.com

Trener Vladan Milojević će na Pafosu u narednih 17 dana videti na koga može da se osloni. Crveno-beli će na Kipru odigrati pet kontrolnih utakmica. Prva provera je protiv Hlorake (17. januar), potom Zalaegersega (20. januar), Spartaka iz Subotice (24. januar) i lučanske Mladosti (28. januar). Generalna proba je zakazana za 1. februar, dok će ime rivala biti naknadno objavljeno.

Jovan Mijatović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Vladan Milojević je na Pafos poveo 30 igrača, a to su: Omri Glazer, Zoran Popović, Balša Popović, Vuk Draškić (golmani), Kosta Nedeljković, Lazar Nikolić, Miloš Degenek, Uroš Spajić, Aleksandar Dragović, Nemanja Milunović, Veljko Milosavljević, Milan Rodić, Viktor Radojević (odbrana), Srđan Mijailović, Marko Stamenić, Gelor Kanga, Nikola Knežević, Jovan Šljivić, Mirko Ivanić, Jovan Mituljikić, Nikola Mituljikić, Vladimir Lučić, Andrija Maksimović, Aleksandar Katai, Uroš Kabić, Stefan Mitrović (vezni), Piter Olajinka, Šerif Endiaje, Jovan Mijatović i Aleksandar Kahvić (napadači).

U avionu su se našli mladi fudbaleri Kosta Nedeljković koji je pred potpisom za Aston Vilu i Jovan Mijatović koji bi mogao da bude prodat ove zime. Tu je i Mirko Ivanić, koji se oporavio od povrede, te Aleksandar Dragović koji nije želeo da se preseli u Bešiktaš.

Fudbaler iz Gane Edmund Ado nije otišao na Kipar jer je bio bolestan. Naime, vezni fudbaler Crvene zvezde preležao je malariju i veoma je iscrpljen. Njegov dolazak za Beograd planiran je ove nedelje, ali će najverovatnije propustiti pripreme na Kipru, jer će morati da dobije potvrdu lekara da bi mogao da trenira.

Kurir sport

02:14

Ivanić posle poraza od Jang Bojsa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track