DRUGA FAZA PRIPREMA U ANTALIJI: Napredak otputovao na pripreme u Turskoj
Foto: FK Napredak

DRUGA FAZA PRIPREMA U ANTALIJI: Napredak otputovao na pripreme u Turskoj

Fudbal -

Ekipa Napretka doputovala je u Antaliju, u Tursku, gde će biti obavljena druga faza priprema. Baza je stara i proverena, hotel IC SANTAI, koji u svom sastavu ima i odličan sportski kompleks, sa više izuzetnih terena, na kojima će se naši fudbaleri trenirati do 1. februara, ali i igrati utakmice.

Trener Vladimir Gaćinović u Turskoj ima na raspolaganju 27 igrača, golmane: Vladimira Savića, Vladimira Bajića i Lazara Balevića, defanzivce: Stefana Jovanovića, Nemanju Đekovića, Ognjena Mršića, Jovana Marinkovića, Nikolu Stevanovića, Nikolu Vukajlovića i Strahinju Ristića. Poveo je veziste: Filipa Jovića, Filipa Krstića, Uroša Ljubomirca, Andreja Blagojevića, Sašu Marjanovića, Lazara Zličića, Luku Labana, Branislava Tomića i Damira Sadikovića. Pripremaće se i napadači: Andrija Majdevac, Đorđe Jovanović, Đorđe Kotlajić, Dušan Stoiljković, Nebojša Bastajić, Uroš Nenadović, Slobodan Stanojlović i Milan Bojović.

Čarapani su zakazali četiri prijateljske utakmice, sa kvalitetnim ekipama. Prvi rival biće Rubin iz Kazanja iz Rusije (22.01.), zatim sledi meč sa Mariskom Merš iz Luksemburga (25.01.), treći protivnik je poljski Radomiak Radom iz Poljske (28.01.), a četvrti Gangvon iz Južne Koreje (31.01.).

Kurir.rs/Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track