"ZBOG NJEGA SAM UVEK IMAO NOĆNE MORE" Hit komentar Gvardiole na odluku Klopa da napusti Liverpul: Sada ću mnogo bolje SPAVATI!
Foto: Martin Rickett / PA Images / Profimedia

ZDRAVO RIVALSTVO

"ZBOG NJEGA SAM UVEK IMAO NOĆNE MORE" Hit komentar Gvardiole na odluku Klopa da napusti Liverpul: Sada ću mnogo bolje SPAVATI!

Fudbal -

Menadžer Mančester sitija, španski fudbalski stručnjak Pep Gvardiola, prokomentarisao je odluku velikog rivala Jirgena Klopa da napusti Liverpul na kraju sezone.

Kao bomba u petak je odjeknula vest da će nemački stručnjak Jirgen Klop na kraju sezone napustiti klupu Liverpula.

Klop je stigao na Enfild 2015. godine i vodio je slavni klub do najvećih uspeha. Sa Liverpulom je osvojio Ligu šampiona 2019. godine, Premijer ligu 2020, FIFA Svetsko prevnstvo 2020, UEFA Superkup 2020, FA Kup 2022, Liga Kup 2022. i Superkup Engleske 2023. godine.

Ovu šokantnu vest prokomentarisao je i trener Sitija Pep Gvardiola.

"Ne želi sad da prizna, ali sigurno će se vratiti. Znam to... Možda za deset godina, kada povrati energiju, možda kao selektor, ali znam taj tip ljudi i siguran sam da će opet biti trener. Fudbalu su potrebne osobe kao on. Nadam se da ćemo sledeće sezone imati vremena da odemo na zajedničku večeru", izjavio je Gvardiola nakon pobede Sitija nad Totenhemom u FA kupu.

Španac je odlučio da se malo i našali:

"Sada ću bolje spavati. Pred utakmice sa Liverpulom sam uvek imao noćne more".

On je istakao da je Jirgen Klop najbolji protivnik ko ga je imao u trenerskoj karijeri i da ga izuzetno poštuje.

"Ova vest je šok za sve. On je najbolji protivnik kog sam imao u trenerskoj karijeri. Premijer ligi će nedostajati njegova harizma", rekao je Gvardiola.

Kurir sport/J.M.

00:23

Koreografija Crvena zvezda Mančester siti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track