"REKAO MI JE DA JE BIO SA NEVINOM DEVOJKOM, A JA SPAVAO S NJOM 5 GODINA PRE TOGA" Italijanska legenda ISMEJALA bivšeg saigrača!
Foto: VINCENZO PINTO / AFP / Profimedia

urnebesno

"REKAO MI JE DA JE BIO SA NEVINOM DEVOJKOM, A JA SPAVAO S NJOM 5 GODINA PRE TOGA" Italijanska legenda ISMEJALA bivšeg saigrača!

Fudbal -

Kristijan Vijeri i Antonio Kasano važe za legende italijanskog fudbala, ali i velike prijatelje. Vijeri je javnosti otkrio jednu zanimljivu anegdotu u kojoj je ismejao Kasana.

Sve se desilo dok je Kasano igrao u Romi...

- Kad je Kasano bio u Romi, pričao mi je o svojim avanturama u trening kampu "Trigorija". Tamo je noću vodio devojke i puštao bi ih da uđu na sporedni ulaz pošto je uspeo da dođe do ključeva. Postali smo dobri prijatelji i često smo razgovarali. Slušao sam ga, ali mu nisam ništa govorio. Jednog dana mi je pričao o devojci s kojom je bio noć pre. Bio je zaluđen - počeo je priču Vijeri, pa u dahu nastavio:

- Rekao mi je 'Bobo, ova nije kao druge, vidi se da je dobra, bila je stidljiva...' Naterao sam da mi ispriča još detalja i posle nekog vremena mi je rekao njeno ime i prezime. Razmislo sam na trenutak i prasnuo u smeh.

Kristijan Vijeri, Antonio Kasano
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nekadašnji napadač reprezentacije Italije potom je sve objasnio:

- Bio je uveren da je devica, a ja sam s njom spavao pet, šest godina pre toga - zaključio je Bobo Vijeri.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track