DRUGA POBEDA ČARAPANA NA PRIPREMAMA U TURSKOJ: Napredak u Antaliji pobedio ekipu Radomiak Radom iz Poljske
Foto: FOTO: FK Napredak

slavili

DRUGA POBEDA ČARAPANA NA PRIPREMAMA U TURSKOJ: Napredak u Antaliji pobedio ekipu Radomiak Radom iz Poljske

Fudbal -

Napredak je ostvario i drugu pobedu na pripremama u Antalij u Turskoj. Posle Luksemburžana, pobeđeni su i Poljaci - Radomiak Radom.

Odluka o konačnom ishodu utakmice bila je u 26. minutu. Jedan od poljskih defanzivaca igrao je rukom u svom šesnaesttercu i sudija je opravdano pokazao na belu tačku. Jedanaesterac je uspešno izveo Andrija Majdevac i postigao je svoj prvenac po povratku u matični klub.

Napredak je imao igru i dobre šanse i za mnogo ubedljivije vođstvo, ali nije bilo više golova. Najbolje prilike je imao Đorđe Jovanović, koji je dva puta bio neprecizan za malo, ali i Mršić, koji je pogodio prečku.

FK Napredak Kruševac
foto: FOTO: FK Napredak

U drugom poluvremenu jak vetar je bio veliki protivnik i jednoj i drugoj ekipi, mreže su mirovale, mada su Čarapani mogli da daju i drugi gol u samom finišu utakmice, ali je Stoiljković uzdrmao prečku…

-Uvek želim više, ali generalno mogu da budem zadovoljan. Prvih pola sata igrali smo toliko dobro da je trebalo da vodimo bar sa dva, ili tri razlike. Raduje me što se iz utakmice u utakmicu vidi da napredujemo i nadam se da ćemo nastaviti tako i u buduće, izjavio je šef stručnog štaba Napretka Vladimir Gaćinović.

Do kraja priprema u Turskoj Čarapanima je ostala još jedna provera, za tri dana novi rival će im biti Gangvon iz Južne Koreje.

Kurir sport / Ž. Milenković

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track